Barolo
Barolo wordt beschouwd als droge rode wijn .
Zoek naar barolo in jouw eigen kookboeken
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met barolo in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijk zoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De lekkerste barolo recepten
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient barolo :
Ingrediënten: barolo, kippenbouillon, knoflook, knolselderij, peperkorrels, rode wijn, rosbief en tijm
1 notitie
Ingrediënten: amarone, barolo, boter, doyenne du comice peer, kaneelstokje, sinaasappel, suiker, tijm en vanillestokje
Ingrediënten: barolo en risotto
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: barolo en vijgen
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: barolo, limoen, prosecco, vanille en vijgen
Soort: fruit
Ingrediënten: barolo, paddestoelen, risottorijst en wijn
Keuken: Italiaans
Advertentie
Ingrediënten: barolo, rundvlees en wijn
Keuken: Italiaans
Ingrediënten: barolo, gorgonzola, groentebouillon, risottorijst, roomboter, rucola en sjalot
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: barolo, bittere sla, blanke hazelnoten, knoflook, dijonmosterd, extra vergine olijfolie, olijfolie, paardenbloem, radicchio, rode uien, rodewijnazijn, treviso, verse tijm en witlof
Ingrediënten: ansjovisfilet, barolo, boter, knoflook en olijfolie
Keuken: Italiaans
Soort: saus/dressing/jus
Ingrediënten: barolo, crackers, kaas, prik en taleggio
Advertentie
Ingrediënten: barolo, boter, grana padano, rijst, runderbouillon, ui, versgemalen zwarte peper en witte truffel
Keuken: Italiaans
Soort: vlees / risotto / rijst
Ingrediënten: barolo, bleekselderij, extra vergine olijfolie, gekruide bloem, kalfsschenkel, rozemarijn, runderbouillon, ui, vermout, zeezout en zwarte peper
Keuken: Italiaans
Soort: kalfsvlees
Ingrediënten: barolo, gedroogde paddestoelen, gerookt ontbijtspek, knoflook, olijfolie, pancetta, porcini, prosciutto, rode wijn, runderlende, tomaten uit blik, ui en verse rozemarijn
Keuken: Italiaans
Soort: stoofgerecht / rundvlees
Ingrediënten: barolo, boter, bruine runderjus, fleur de sel, garnituur bij fijne rib, laurier, plantaardige olie, runderribstuk, sjalotten, tijm, tomatencompotte en zwarte peper
Keuken: Frans / Duits
Soort: rundvlees
Ingrediënten: barolo, boter, castelmango-kaas, kippenbouillon, boter, peper, radicchio, ui, vialone nano-rijst en zout
Keuken: Italiaans
Soort: risotto
Advertentie
Ingrediënten: ansjovisfilet op zout, artisjok, barolo, bleekselderij, boter, extra vergine olijfolie, knoflook, nebbiolo-wijn, peper, rode wijn, venkelknol, wortel en zout
Keuken: Italiaans
Soort: groente / vis
Ingrediënten: barolo, bleekselderij, boter, majoraan, plantaardige olie, pruimtomaten in blik, tijm, ui, uitgebeende runderschouder, vleesbouillon, vleesfond, wortel en zwarte peper
Keuken: Italiaans
Soort: stoofgerecht / rundvlees
Ingrediënten: barolo, bloem, boter, jeneverbes, kruidnagel, laurier, nootmuskaat, olijfolie, peper, reebiefstuk, rozemarijn, ui, witte truffel en zout
Keuken: Italiaans
Ingrediënten: appel, barolo, bleekselderij, boter, gemzenbout, hertenbout, jeneverbes, kruidnagel, laurierblad, nebbiolo-wijn, olijfolie, peper, ui, wortel en zout
Keuken: Italiaans
Soort: stoofgerecht / wild
Ingrediënten: arboriorijst, barolo, boter, knoflook, pancetta, parmezaanse kaas, rozemarijn, runderfond, rundergehakt, salie, ui, vleesbouillon, zout en zwarte peper
Keuken: Italiaans
Soort: risotto
Advertentie
Ingrediënten: barolo, bleekselderij, boter, knoflook, kruidnagel, laurierblad, olijfolie, tomatenpuree, ui, verse rozemarijn, verse tijm, wildzwijnschouder, wortel, zout, zwarte peper en zwarte peperkorrels
Keuken: Europees / Italiaans
Soort: stoofgerecht / wild
Ingrediënten: cava, rode wijn en wijn
Ingrediënten: citroen, crème fraîche, droge rode wijn, lichte basterdsuiker, perziken en kaneelstokje
Keuken: Spaans
Soort: fruit / vegetarisch
Ingrediënten: barolo, bleekselderij, boter, cacao, hamvet, laurierblad, mager runderstoofvlees, olijfolie, rum, rundermuis, rundvlees, ui, verse rozemarijn, verse tijm, wortel, zout en zwarte peperkorrels
Keuken: Italiaans
Soort: stoofgerecht / vlees / rundvlees