Gesmoord rundvlees met barolo

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 788 in de zilveren lepel .

Keuken:
Italiaans

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Runderlende gesmoord in rode wijn

Een recept uit C.L. Jones - De complete keuken van Italie

Gesmoord rundvlees met barolo - brasato al barolo

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Gepocheerde rosbief in Barolo met selderijpuree

Een recept uit Jamie Oliver - Jamie, de basis van het koken

Hochrippe vom Weiderind mit Kompott von Tomaten, Oliven und Senfsaat / Fijne rib van weiderund met tomatencompotte, olijven en mosterdzaad

Een recept uit Harald Wohlfahrt - 45 geniale rezepten