Gepocheerde rosbief in Barolo met selderijpuree

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 70 in Jamie, de basis van het koken .

Gang:
hoofdgerecht

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Risotto met rode wijn

Een recept uit C.L. Jones - De complete keuken van Italie

Supersnelle jus

Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie in 30 minuten

Lamscarré met gekruide wijnsaus - rack of lamb with pinot noir thyme sauce

Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Risotto al Barolo e Castelmagno - Risotto met Barolo en Castelmagnokaas

Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy