Jamie Oliver - Jamie, de basis van het koken

Jamie, de basis van het koken

Een boek van Jamie Oliver

We hebben 113 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Jamie, de basis van het koken, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Na het verkoopsucces van de vorige drie titels van The Naked Chef verschijnt nu het vierde boek van deze topkok. Waar The Naked Chef vooral een grote hoeveelheid heerlijke en eenvoudig te maken recepten gaf, zal Jamie ingaan op de basisprincipes van het koken. Op de van hem bekende wijze laat hij zien hoe eenvoudig koken eigenlijk is, en dat werkelijk iedereen een heerlijke maaltijd kan bereiden.
Alle belangrijke bereidingstechnieken worden uitgebreid besproken en uitgelegd, met heldere aanwijzingen en stap-voor-stap-fotografie. Succes gegarandeerd met deze nieuwe bijbel voor Jamie-liefhebbers!


Aantekeningen bij dit boek

Toen ik dacht dat ik aardig kon koken, kreeg ik dit boek kado. Daarna begreep ik dat 'aardig koken' pas begint nadat je dit boek goed begrijpt. Een heerlijk kijkje in Jamie's keuken, en even een stap op de plaats voor de zelfvertrouwde hobbykok. Het kan namelijk beter en eenvoudiger dan je dacht...

- ongeveer 8 jaar geleden door geplaatst .

Recepten uit Jamie, de basis van het koken

Een greep uit de 113 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Jamie Oliver - Jamie, de basis van het koken

Drinken / cocktails uit Jamie, de basis van het koken:

CO2

Ingrediënten:
ananassap, citroengras, koriander, limoen, rode peper en tequila

Soort:
drank (alcoholisch)
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie, de basis van het koken

Basisrecept uit Jamie, de basis van het koken:

Salsa verde

Ingrediënten:
ansjovis, basilicum, dijonmosterd, extra vierge olijfolie, kappertjes, knoflook, munt, peterselie, rode wijnazijn en zoete augurk

Toon alle 113 recepten in dit boek