Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals De basis van het koken , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Na het verkoopsucces van de vorige drie titels van The Naked Chef verschijnt nu het vierde boek van deze topkok. Waar The Naked Chef vooral een grote hoeveelheid heerlijke en eenvoudig te maken recepten gaf, zal Jamie ingaan op de basisprincipes van het koken. Op de van hem bekende wijze laat hij zien hoe eenvoudig koken eigenlijk is, en dat werkelijk iedereen een heerlijke maaltijd kan bereiden. Alle belangrijke bereidingstechnieken worden uitgebreid besproken en uitgelegd, met heldere aanwijzingen en stap-voor-stap-fotografie. Succes gegarandeerd met deze nieuwe bijbel voor Jamie-liefhebbers!
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Dit boek bevat o.a. de volgende recepten
Deze editie van dit kookboek hebben we niet bekeken, maar er is wel een (volgens ons) bijna gelijke uitgave geindexeerd. Mogelijk wijken de paginanummers hierdoor iets af. Teveel naar jouw mening? Laat het ons weten .
Ingrediënten: balsamicoazijn, butternut-pompoen, gedroogde rode peper, korianderzaad, parmaham, parmezaanse kaas, pecorino, prosciutto en rucola
Soort: salade
Ingrediënten: amandel, boter, couverture, ei, espresso, hazelnoot, oploskoffie, rijstebloem en suiker
Soort: gebak, koek, taart, pudding
Ingrediënten: citroen, munt, nootmuskaat, parmezaanse kaas, pastadeeg en ricotta
Keuken: Italiaans
Soort: pasta/noodles
Ingrediënten: citroen, garnalen, mosselen, rode mul, tong, tongschar, kerstomaat en zalm
Ingrediënten: bleekselderij, borlottibonen, brood, cannellinibonen, chipolataworstjes, eekhoorntjesbrood, knoflook, laurier, rode ui, rode wijn, rookspek, rozemarijn, salie, tijm, tomaat in blik, worst en wortel
Ingrediënten: basis brooddeeg, bloem, extra vierge olijfolie, kaneel, pijnboompitten, rode druiven, rozemarijn, suiker, vin santo, witte druiven en witte wijn
Soort: brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Ingrediënten: citroen, citroentijm, coquilles, knolselderij, pancetta, rozemarijn en sint-jakobsschelp
Soort: vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: gember, granaatappel, limoen, makreel, sesamolie, tequila, venkel en witte wijnazijn
Ingrediënten: basis risotto, bleekselderij, gele sperziebonen, gerookte koolvis, gerookte schelvis, laurier, melk, sperziebonen en wodka
Keuken: Italiaans
Soort: risotto
Ingrediënten: aardappel, haricots verts, parmezaanse kaas, pesto en tagliatelle
Keuken: Italiaans
Soort: pasta/noodles
Ingrediënten: bloedsinaasappel, bosui, citroengras, gember, limoen, sesamzaad, venkel en witte visfilet
Ingrediënten: gember, koriander, limoen, rode mullet, sjalot, sojasaus en waterkers
Ingrediënten: bosui, gember, knoflook, koriander, rode peper, sesamolie, sojasaus, tijgergarnalen en wontonvel
Ingrediënten: aardappel, citroen, couscous, crème fraîche, noten, gedroogd fruit, kaneel, kardemonpeulen, kip, komijnzaad, korianderzaad, munt, peterselie, sinaasappel, venkelzaad, zoete aardappel, zure room en zwarte peperkorrels
Soort: couscous/bulgur/quinoa
Ingrediënten: bleekselderij, bouillon, dragon, droge witte wijn, druiven, grove mosterd, knoflook, little gem, peterselie, piepkuiken en witte ui
Soort: stoofgerecht
Ingrediënten: chardonnay, groentebouillon, knoflook, prei, tijm en witte wijn
Soort: stoofgerecht
Ingrediënten: basis brooddeeg, rozemarijn en rozijnen
Soort: brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Ingrediënten: balsamicoazijn, knoflook, pancetta, radicchio, rookspek en tijm
Ingrediënten: aioli, baguette, bleekselderij, braam (vis), cayennepeper, ciabattabrood, geelwortelpoeder, heek, knoflook, krab, kreeft, laurier, peterselie, rode mul, saffraan, tomaat in blik, ui, venkel, venkelzaad, vis, visbouillon, wortel, zeeduivel en zonnevis
Keuken: Frans
Soort: soep/bouillon
Ingrediënten: aardappel, ansjovis, borlottibonen, cannellinibonen, citroen, extra vierge olijfolie, kruiden, rode peper, rode ui, tomaat en tonijn
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: basilicum, citroen, griesmeel, nootmuskaat, parmezaanse kaas en ricotta
Keuken: Italiaans
Soort: pasta/noodles
Ingrediënten: aardappel, gedroogde kikkererwten, kippenbouillon, knoflook, lasagna, lasagnetti, pancetta, parmaham, parmezaanse kaas, prei, rookspek, salie, slagroom en tomaat
Keuken: Italiaans
Soort: pasta/noodles
Ingrediënten: aardappel, cognac, eend, knoflook, koolraap, savooiekool, spruitjes, tijm, tomaat in blik, ui, witte wijnazijn en wortel
Ingrediënten: amandel, chocolade, cola, espresso, pecannoten, poedersuiker en ijs
Soort: drank (alcoholisch)
Ingrediënten: boter, citroen, ei, kristalsuiker, limoen, sinaasappel en zoet basisdeeg
Soort: gebak, koek, taart, pudding