Jamie Oliver - De basis van het koken

De basis van het koken

Een boek van Jamie Oliver

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals De basis van het koken, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Na het verkoopsucces van de vorige drie titels van The Naked Chef verschijnt nu het vierde boek van deze topkok. Waar The Naked Chef vooral een grote hoeveelheid heerlijke en eenvoudig te maken recepten gaf, zal Jamie ingaan op de basisprincipes van het koken. Op de van hem bekende wijze laat hij zien hoe eenvoudig koken eigenlijk is, en dat werkelijk iedereen een heerlijke maaltijd kan bereiden.
Alle belangrijke bereidingstechnieken worden uitgebreid besproken en uitgelegd, met heldere aanwijzingen en stap-voor-stap-fotografie. Succes gegarandeerd met deze nieuwe bijbel voor Jamie-liefhebbers!


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Dit boek bevat o.a. de volgende recepten

Deze exacte versie van dit boek hebben we niet bekeken, maar wel een (volgens ons) nagenoeg gelijke uitgave. Mogelijk wijken de paginanummers iets af. Teveel naar jouw mening? Laat het ons weten.

Een recept uit Jamie Oliver - Jamie, de basis van het koken

Nagerecht uit Jamie, de basis van het koken:

Banoffee pie

Ingrediënten:
amandel, banaan, gecondenseerde melk, merchant gourmet dulce de leche toffee, oploskoffie, poedersuiker, slagroom, vanillestokje en zoet basis deeg

Soort:
gebak/koek/taart/pudding