Tonijn met bonen en veel kruiden

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 265 in Jamie, de basis van het koken .

Dit recept is tevens online te openen

Gang:
hoofdgerecht
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Johansons fretselsjen

Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Ansjovis en aardappels uit de oven

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel

Insalata di calamari con patate e piselli - Inktvissalade met aardappel en doperwtjes

Een recept uit Frans van Munster en Karin van Munster - Fratello & Sorella

Insalata d'acciughe, fagiolini e mandorle - Salade van ansjovis, groene bonen en amandel

Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Sicily