Jamie Oliver en David Loftus - De basis van het koken

De basis van het koken

Een boek van Jamie Oliver en David Loftus

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals De basis van het koken, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

De basis van het koken is het handboek voor iedereen die van lekker eten én koken houdt. Het staat vol met heldere ideeën, no-nonsense-adviezen en meer dan 100 heerlijke altijd-succesrecepten.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Dit boek bevat o.a. de volgende recepten

Deze exacte versie van dit boek hebben we niet bekeken, maar wel een (volgens ons) nagenoeg gelijke uitgave. Mogelijk wijken de paginanummers iets af. Teveel naar jouw mening? Laat het ons weten.

Een recept uit Jamie Oliver - Jamie, de basis van het koken

Recept uit Jamie, de basis van het koken:

Risotto

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, bouillon, droge martini, droge witte vermout, droge witte wijn, knoflook, noilly prat, olijfolie, parmezaanse kaas, risottorijst en ui

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie, de basis van het koken

Nagerecht uit Jamie, de basis van het koken:

Banoffee pie

Ingrediënten:
amandel, banaan, gecondenseerde melk, merchant gourmet dulce de leche toffee, oploskoffie, poedersuiker, slagroom, vanillestokje en zoet basis deeg

Soort:
gebak/koek/taart/pudding
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie, de basis van het koken

Recept uit Jamie, de basis van het koken:

Voorjaarsministrone

Ingrediënten:
bieslook, bloemkool, bosui, doperwten, groene asperge, groene basilicum, groentebouillon, hambouillon, kippenbouillon, knoflook, minicourgette, paarse basilicum, pesto, pomodoritomaat, romanesco, snijbonen, spaghetti, sperziebonen, tuinbonen en venkel

Soort:
soep/bouillon