Bagna cauda

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 193 in De man die alles at .

Keuken:
Italiaans
Gang:
voorgerecht
Soort:
saus/dressing/jus

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Polentapasticciata met ansjovis

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel

Saus van kippenlever - salsa ghiotta

Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Bagna cauda

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Gefrituurde ansjovis

Een recept uit P. Faas - Rond de tafel der Romeinen