Sergio Vasquez - De verse Spaanse keuken

De verse Spaanse keuken

Een boek van Sergio Vasquez

We hebben 84 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals De verse Spaanse keuken, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Over De verse Spaanse keuken

Een verrukkelijke verzameling authentieke Spaanse recepten voor elke gelegenheid, van gezinsmaaltijden tot etentjes met vrienden.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit De verse Spaanse keuken

Een greep uit de 84 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Sergio Vasquez - De verse Spaanse keuken

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De verse Spaanse keuken:

Tuinbonen met ham - habas con jamón

Ingrediënten:
ei, fino sherry, knoflook, olijfolie, serranoham, ui, verse marjolein, verse tuinbonen, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit Sergio Vasquez - De verse Spaanse keuken

Basisrecept uit De verse Spaanse keuken:

Kippenbouillon

Ingrediënten:
kipkarkassen, raap, ui, verse gemengde kruiden, wortel en zwarte peperkorrels

Keuken:
Europees / Spaans
Soort:
soep/bouillon / gevogelte
Een recept uit Sergio Vasquez - De verse Spaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De verse Spaanse keuken:

Eend op Baskische wijze - pato a la vasca

Ingrediënten:
bloem, eendenbout, gemalen kruidnagel, kaneel, kippenbouillon, knoflook, lente-ui, olijfolie, verse dragon, verse tijm, versgemalen zwarte peper, zoete sherry, zoet paprikapoeder en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Sergio Vasquez - De verse Spaanse keuken

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De verse Spaanse keuken:

Tonijnflapjes empanadillos de bonito

Ingrediënten:
bladpeterselie, bloem, ei, kruimeldeeg, olijfolie, pimiento uit blik, tomaat, tomatenketchup, tonijn, ui, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Sergio Vasquez - De verse Spaanse keuken

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De verse Spaanse keuken:

Eieren gevuld met tonijn huevos rellenos

Ingrediënten:
bladpeterselie, ei, mayonaise light, peper, pimiento uit blik, tomatenpuree, tonijn in blik, zoet paprikapoeder, zout en zwarte olijf

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / eieren, kaas en zuivel
Een recept uit Sergio Vasquez - De verse Spaanse keuken

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De verse Spaanse keuken:

Gemarineerde olijven

Ingrediënten:
bladpeterselie, chilivlokken, groene olijven, knoflook, komijnzaad, korianderzaad, olijfolie, rodewijnazijn, zoet paprikapoeder en zwarte olijven

Keuken:
Spaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Sergio Vasquez - De verse Spaanse keuken

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit De verse Spaanse keuken:

Ingelegde makreel - caballa en escabeche

Ingrediënten:
bloem, knoflook, laurierblad, makreelfilet, olijfolie, rode ui, verse bladpeterselie, oregano, wittewijnazijn, wortel, zeezout, zoet paprikapoeder en zwarte peperkorrels

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pekel en marinades
Toon alle 84 recepten in dit boek