We hebben 84 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals De verse Spaanse keuken , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Over De verse Spaanse keuken
Een verrukkelijke verzameling authentieke Spaanse recepten voor elke gelegenheid, van gezinsmaaltijden tot etentjes met vrienden.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit De verse Spaanse keuken
Een greep uit de 84 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: kipkarkassen, raap, ui, verse gemengde kruiden, wortel en zwarte peperkorrels
Keuken: Europees / Spaans
Soort: soep/bouillon / gevogelte
Ingrediënten: droge witte wijn, gedroogde rode peper, gemalen amandelen, knoflook, laurierblad, mosselen, olijfolie, pijlinktvis, saffraandraadjes, tijgergarnalen, tomaat, ui, verse bladpeterselie, versgemalen zwarte peper, witvis, zoet paprikapoeder en zout
Keuken: Spaans
Soort: stoofgerecht / vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: citroenrasp, citroensap, ei, gemalen amandelen, lichte basterdsuiker en poedersuiker
Keuken: Spaans
Soort: zoete hapjes / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Ingrediënten: bladpeterselie, chorizo, kikkererwten, knoflook, olijfolie, rode ui, tomaat, versgemalen zwarte peper en zout
Keuken: Spaans
Soort: vlees / groenten, aardappels en peulvruchten
Ingrediënten: citroenrasp, citroensap, gevulde groene olijven, kappers, olijfolie, versgemalen zwarte peper, zeeduivelfilet en zout
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: bleekselderij, groene kool, kikkererwten, kippenbout, knoflook, serranoham, ui, versgemalen zwarte peper, wortel, zoet paprikapoeder en zout
Keuken: Spaans
Soort: stoofgerecht / gevogelte
Ingrediënten: citroen, crème fraîche, droge rode wijn, lichte basterdsuiker, perziken en kaneelstokje
Keuken: Spaans
Soort: fruit / vegetarisch
Ingrediënten: bladpeterselie, chorizo, erwten, kippenbouillon, kippendij, knoflook, laurierblad, olijfolie, paellarijst, rode paprika, saffraandraadjes, tuinbonen, ui, versgemalen zwarte peper en zout
Keuken: Spaans
Soort: pasta/noodles / gevogelte
Ingrediënten: blanke amandelen, brood, knoflook, olijfolie extra vergine, rodewijnazijn, witte druiven en zout
Keuken: Spaans
Soort: soep/bouillon / vegetarisch
Ingrediënten: amandelschaafsel, olijfolie, rode ui, rodewijnazijn, sinaasappel, sultanarozijnen, verse munt, versgemalen zwarte peper, zout en zwarte olijf
Keuken: Spaans
Soort: salade / fruit / vegetarisch
Ingrediënten: cava, citroen, ijsblokjes, lichte basterdsuiker, perzik, perzikenlikeur en perziksap
Keuken: Spaans
Soort: drank (alcoholisch)
Ingrediënten: ei, knoflook, miniprei, olijfolie, rodewijnazijn, versgemalen zwarte peper, zoet paprikapoeder en zout
Keuken: Spaans
Soort: salade / groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Ingrediënten: bliktomaten, bouillon, noedels, knoflook, olijfolie, pasta, ui, varkenssaucijs, verse bladpeterselie, versgemalen zwarte peper, zoet paprikapoeder en zout
Keuken: Spaans
Soort: vlees / pasta/noodles
Ingrediënten: bladpeterselie, citroenrasp, citroensap, knoflook, olijfolie, pijlinktvis, versgemalen zwarte peper en zout
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: blanke amandelen, fromage frais, gedroogde vijgen, heldere honing, kaneel en sherry pedro ximenez
Keuken: Spaans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: bloem, knoflook, laurierblad, makreelfilet, olijfolie, rode ui, verse bladpeterselie, oregano, wittewijnazijn, wortel, zeezout, zoet paprikapoeder en zwarte peperkorrels
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / pekel en marinades
Ingrediënten: bladpeterselie, citroensap, olijfolie extra vergine, rode paprika, tomaat, versgemalen zwarte peper en zoutevis
Keuken: Spaans
Soort: salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: bladpeterselie, groene peper, knoflook, lente-ui, olijfolie, scheermessen, sherryazijn, versgemalen zwarte peper en zout
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: bladpeterselie, ei, mayonaise light, peper, pimiento uit blik, tomatenpuree, tonijn in blik, zoet paprikapoeder, zout en zwarte olijf
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / eieren, kaas en zuivel
1 notitie
Ingrediënten: knoflook, konijn, olijfolie, rode rioja, serranoham, ui, verse peterselie, versgemalen zwarte peper, wilde paddenstoelen en zout
Keuken: Spaans
Soort: stoofgerecht / wild en gevogelte
Toon alle 84 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789059205819
ISBN10
9059205812