We hebben 84 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals De verse Spaanse keuken , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Over De verse Spaanse keuken
Een verrukkelijke verzameling authentieke Spaanse recepten voor elke gelegenheid, van gezinsmaaltijden tot etentjes met vrienden.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit De verse Spaanse keuken
Een greep uit de 84 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: bladpeterselie, ei, erwten, groentebouillon, knoflook, olijfolie, sherry fino, tijgergarnalen, tomaat, ui, versgemalen zwarte peper, zoet paprikapoeder en zout
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon / brood en broodgerecht
Ingrediënten: gedroogde gist, jonge spinazie, kerstomaat, knoflook, olijfolie, patentbloem, pijnboompitten, ui, verse rozemarijn, versgemalen zwarte peper en zeezout
Keuken: Spaans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch
Ingrediënten: bladpeterselie, chilivlokken, groene olijven, knoflook, komijnzaad, korianderzaad, olijfolie, rodewijnazijn, zoet paprikapoeder en zwarte olijven
Keuken: Spaans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: bloem, eendenbout, gemalen kruidnagel, kaneel, kippenbouillon, knoflook, lente-ui, olijfolie, verse dragon, verse tijm, versgemalen zwarte peper, zoete sherry, zoet paprikapoeder en zout
Keuken: Spaans
Soort: gevogelte
Ingrediënten: blanke amandelen, ijs, kaneel en lichte basterdsuiker
Keuken: Spaans
Soort: drank (alcoholisch)
Ingrediënten: citroenrasp, citroensap, gevulde groene olijven, kappers, olijfolie, versgemalen zwarte peper, zeeduivelfilet en zout
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: bloem, knoflook, laurierblad, makreelfilet, olijfolie, rode ui, verse bladpeterselie, oregano, wittewijnazijn, wortel, zeezout, zoet paprikapoeder en zwarte peperkorrels
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / pekel en marinades
Ingrediënten: citroen, crème fraîche, droge rode wijn, lichte basterdsuiker, perziken en kaneelstokje
Keuken: Spaans
Soort: fruit / vegetarisch
Ingrediënten: bloedsinaasappelsap en poedersuiker
Keuken: Spaans
Soort: zoete hapjes / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Ingrediënten: aspergepunten, chorizo, erwten, knoflook, lichte basterdsuiker, olijfolie, pimiento uit blik, serranoham, tomaatblokjes, ui, verse peterselie, versgemalen zwarte peper, zoet paprikapoeder en zout
Keuken: Spaans
Soort: vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / eieren, kaas en zuivel / groenten, aardappels en peulvruchten
Ingrediënten: blanke amandelen, fromage frais, gedroogde vijgen, heldere honing, kaneel en sherry pedro ximenez
Keuken: Spaans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: bladpeterselie, bouillon, citroenrasp, citroensap, knoflook, mager lamsvlees, olijfolie, ui, versgemalen zwarte peper, zoet paprikapoeder en zout
Keuken: Spaans
Soort: stoofgerecht / vlees
Ingrediënten: citroenrasp, citroensap, ei, gemalen amandelen, lichte basterdsuiker en poedersuiker
Keuken: Spaans
Soort: zoete hapjes / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Ingrediënten: groene padrónpaprikas, olijfolie en zeezout
Keuken: Spaans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: gedroogde rode peper, gemalen amandelen, knoflook, olijfolie, rode paprika, rodewijnazijn, tijgergarnalen, tomaat, versgemalen zwarte peper, witbrood en zout
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: knoflook, olijfolie, pijnboompitten, spinazie, sultanarozijnen, ui, versgemalen zwarte peper en zout
Keuken: Spaans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: aardappel, appel, bleekselderij, citroensap, fromage frais, lente-ui, mayonaise light, rozijnen, verse koriander, versgemalen zwarte peper, walnoten en zout
Keuken: Spaans
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: citroensap, komijnzaad, olijfolie, varkenshaas, verse tijm, versgemalen zwarte peper, zoet paprikapoeder en zout
Keuken: Spaans
Soort: vlees / barbecue/grill
Ingrediënten: bladpeterselie, gedroogd pepertje, knoflook, olijfolie, strandgapers en zoete sherry
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: demi creme fraiche, jonge wortel, knoflook, lente-ui, nieuwe aardappel, olijfolie, sjalot, tuinbonen, versgemalen zwarte peper en zout
Keuken: Spaans
Soort: groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Toon alle 84 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789059205819
ISBN10
9059205812