Sergio Vasquez

We hebben één boek van Sergio Vasquez waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Sergio Vasquez? Registreren is gratis!

Boeken van Sergio Vasquez

Recepten van Sergio Vasquez

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Sergio Vasquez - De verse Spaanse keuken

Diner / voorgerecht / tussengerecht / hoofdgerecht uit De verse Spaanse keuken:

Gebakken krab op Baskische wijze - txangurro al horno

Ingrediënten:
bouillon, droge witte wijn, knoflook, krab, olijfolie, tomaat, ui, verse bladpeterselie, versgemalen zwarte peper, witbroodkruim, zoet paprikapoeder en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Sergio Vasquez - De verse Spaanse keuken

Basisrecept uit De verse Spaanse keuken:

Groentebouillon

Ingrediënten:
bladpeterselie, bleekselderij, knoflook, laurierblad, prei, ui, venkelknol, verse rozemarijn, verse tijm, wortel en zwarte peperkorrels

Keuken:
Europees / Spaans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Sergio Vasquez - De verse Spaanse keuken

Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De verse Spaanse keuken:

Rijstsalade ensalada de arroz

Ingrediënten:
bladpeterselie, citroensap, groene olijven, kerstomaat, knoflook, lente-ui, olijfolie, rode paprika, versgemalen zwarte peper, witte rijst, zout en zwarte olijf

Keuken:
Spaans
Soort:
salade / pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Sergio Vasquez - De verse Spaanse keuken

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De verse Spaanse keuken:

Eieren gevuld met tonijn huevos rellenos

Ingrediënten:
bladpeterselie, ei, mayonaise light, peper, pimiento uit blik, tomatenpuree, tonijn in blik, zoet paprikapoeder, zout en zwarte olijf

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / eieren, kaas en zuivel
Een recept uit Sergio Vasquez - De verse Spaanse keuken

Basisrecept uit De verse Spaanse keuken:

Kippenbouillon

Ingrediënten:
kipkarkassen, raap, ui, verse gemengde kruiden, wortel en zwarte peperkorrels

Keuken:
Europees / Spaans
Soort:
soep/bouillon / gevogelte
Alle recepten van Sergio Vasquez