Eieren gevuld met tonijn huevos rellenos

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 37 in De verse Spaanse keuken .

Keuken:
Spaans
Gang:
voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / eieren, kaas en zuivel

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Witte asperges met beenham, krieltjes en ei

Een recept uit Tim Delissen - Het ATAG kookboek

Witte asperges met beenham, krieltjes en ei

Een recept uit  - Het ATAG kookboek

Spaanse albóndigas in pittige tomatensaus

Een recept uit  - 101 ballen

Witlof-radicchiosalade met ceasardressing, pastrami en zachtgekookte eieren

Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise