Gegrilde pijlinktivs calamares a la parilla

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 34 in De verse Spaanse keuken .

Keuken:
Spaans
Gang:
voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Tamme eendenborst met cantharellen

Een recept uit Yolanda van der Jagt, Job Franken en S. Benjamins - Lekker Hollands

Aspergesoep met Stellendamse garnalen

Een recept uit

Vuurvrije pastasaus (ongekookt) gerookte forel en ricotta

Een recept uit Donna Hay en William Meppem - Fresh en light

Kleine artisjokken met witte ansjovis en citroenmayonaise

Een recept uit Jean Beddington - A little bite of Beddington