Vijgen, in barolo gepocheerd

Je vindt dit recept op pagina 47 in delicious. magazine - 2011-06 .

Gang:
bijgerecht
Soort:
vegetarisch

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Gedroogde vijgen in een siroop van tijm en rode wijn - figues au vin rouge

Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Vijgen in Rode Wijn

Een recept uit Jannie van Vlaardingen

Vijgen, in barolo gepocheerd476 Vijgencocktail met limoen, vanillesiroop en prosecco

delicious. magazine - 2011-13

Kaneelijs met in rode wijn gepocheerde vijgen

delicious. magazine - 2007-13

Aanbevolen kookboeken

De lekkerste recepten staan toch vaak in de kookboeken, wellicht zijn deze wat voor je!