Gesmoord rundvlees met barolo - brasato al barolo

Je vindt dit recept op pagina 914 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
buffet / hoofdgerecht
Soort:
stoofgerecht / vlees / rundvlees
Bereidingstijd:
120 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Stracotto al Barolo - Rundvlees in rode wijn gestoofd

Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Ossobuco al Barolo

Een recept uit Antonio Carluccio - Mijn Italiaanse keuken is een feest

Wild zwijn in rode wijn - cinghialeal barolo

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel II

Bagna cauda

Een recept uit  - De Zilveren Lepel