Avondmaal uit A propos bistro:
Pot-au-fue
- Ingrediënten:
- aardappel, augurk, bleekselderij, bouquet garni, groene kool, klapstuk, kruidnagel, meiknol, mergpijpjes, ossenstaart, prei, rundermuis, ui en wortel
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
Rundermuis wordt beschouwd als rundvlees.
Alternatieve naam: souris.
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met rundermuis in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient rundermuis:
Avondmaal uit A propos bistro:
Basisrecept uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2009-01:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel: