Gekookt vlees uit Milaan - bollito misto alla milanese

Je vindt dit recept op pagina 913 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Fins / Italiaans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
vlees / kalfsvlees / varkensvlees / rundvlees
Bereidingstijd:
225 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Cotechino con lenticchie (Gekookte worst met linzen)

Een recept uit E.G. Baur en I. Ohlbaum - Aan tafel met Verdi

Cotechino con lenticche - Varkensworst op linzen

Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Bollito misto

Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Cotechino - Gekkookte varkensworst met linzen

Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken