Gebraden rundvlees met wortels - arrosto alle carote

Je vindt dit recept op pagina 910 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
buffet / hoofdgerecht
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / rundvlees
Bereidingstijd:
170 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Fond de homard - Kreeftenbouillon

Een recept uit Henk Savelberg - De originele recepten van Henk Savelberg

Kip "Jacquard"

Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Reerollade met pruimen

Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Aspic

Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier