Gebraden rundvlees met room - arrosto alla panna

Je vindt dit recept op pagina 908 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
buffet / hoofdgerecht
Soort:
vlees / rundvlees
Bereidingstijd:
160 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Filodeegtaart met bieten met pistacheboter

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Filodeegtaart met bruine rijstpilaf met paddenstoelen

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Filodeegtaart met favapuree

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bistecca di vitella di latte all'aceto balsamico tradizionale - Kalfsbiefstuk met aceto balsamico tradizionale

Een recept uit Onno Kleyn - Italië