Down to earth
Fris, mals, zilt, aards, zoet
We hebben 63 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Down to earth , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Fotokookboek van Sacha de Boer en Jacob-Jan Boerma
Down to Earth is een prachtig fotokookboek met heerlijke, pure gerechten die iedereen kan maken; betaalbaar en gezond. De eenvoudige recepten van chef-kok Jacob-Jan Boerma worden gecombineerd met de bijzondere fotografie van Sacha de Boer.
Fotograferen en koken
Een bezoekje aan een imker, samen met Jacob-Jan Boerma de moestuin in; Sacha de Boer brengt het Nederlands natuurschoon verrassend in beeld. Daarnaast biedt ze een kijkje in de keuken. De recepten zijn down to earth, zowel wat betreft de keuze van ingrediënten als de bereidingswijze. En verdeeld in de thema’s aards, mals, fris, zilt en zoet.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Down to earth
Een greep uit de 63 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: appel, bleekselderij, citroengras, citroenrasp, citroensap, crème fraîche, fijn zeezout, gembervocht, gerookte kipfilet, granny smith, kerriepoeder, kipfilet, kippenbouillon, kropsla, mayonaise, mirin, olijfolie, roze peper, sjalot, sushiazijn, kruiden en witte wijn
Soort: salade / gevogelte
Ingrediënten: aalbessen, banaan, citroengras, citroenschil, gelatine, kiwi, mango, olijfolie, verse munt en witte basterdsuiker
Soort: fruit / zoet / vegetarisch
Ingrediënten: balsamicoazijn, fleur de sel, olijfolie, parmaham en vleestomaat
Ingrediënten: crème fraîche, dille, dragon, ei, fleur de sel, gerookt spek, ijsbergsla, mayonaise, rode ui, sjalot en tomaat
Ingrediënten: cherrytomaatjes, dressing, fleur de sel, sla, granny smith appel, jonagold appel, komkommer, olijfolie, sjalot, tuinkruiden en witlof
Ingrediënten: afsnijdels van ree, champignon, citroen, couscous, fijn zeezout, jeneverbes, kaneelstokje, kippenbouillon, knoflook, maïzena, olijfolie, peer, reefilet, rode port, rode ui, rode wijn, roomboter, steranijs, sushiazijn, ui, verse bieslook, verse bramen, verse tijm, vers laurierblaadje, vijfkruidenpoeder, wildbouillon en witte druiven
Soort: wild
Ingrediënten: bloem, bosuitjes, bruine basterdsuiker, citroensap, ei, gembervocht, ketjap manis, limoensap, melk, oestersaus, olie, olijfolie, rode peper, roomboter, sesamzaadjes, sojasaus, tamme eendenborst, taugé en wasabipasta
Soort: wild en gevogelte
Ingrediënten: boekweitpasta, citroen, fijn zeezout, fleur de sel, knoflook, mosselen, olijfolie, prei, room, sjalot, sushiazijn, verse tijm, vers laurierblaadje, vinaigrette, watermeloen, witte wijn en wortel
Soort: pasta/noodles / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: bleekselderij, champignon, citroenschil, jeneverbes, kip, knoflook, knolselderij, nootmuskaat, peperkorrels, prei, rozemarijn, sjalot, tijm, ui en wortel
Soort: soep/bouillon / gevogelte
Ingrediënten: aardappel, appel, crème fraîche, fijne mosterd, grove mosterd, haringen, jonagold, sushiazijn en zoetzure zilveruitjes
Soort: vis
Ingrediënten: basilicum en olijfolie
Soort: vegetarisch / boter en olie
Ingrediënten: citroengras, kokosmelk, kokosnoot, limoenrasp, limoenschil, paprijst, room, rum, suiker, verse munt en witte basterdsuiker
Soort: zoet / vegetarisch
Ingrediënten: cherrytomaatjes, eiwit, feta, fleur de sel, gelatine, groene olijven, olijfolie en parmezaanse kaas
Keuken: Europees
Soort: hapjes / vegetarisch
Ingrediënten: citroensap, ei, gelatine, roomboter, sinaasappel, sinaasappelsap, suiker, witte basterdsuiker, wortel en wortelsap
Soort: zoet / vegetarisch
Ingrediënten: kaas, ketchup, olijfolie, smeerkaas en witbrood
Ingrediënten: bieslook, citroenrasp, crème fraîche, kippenbouillon, knoflook, nootmuskaat, olijfolie, rode ui, room, sjalot, spitskool, tijm, varkenshaasbiefstukjes, verse cantharellen en witte wijn
Soort: vlees
Ingrediënten: asperges, boerenham, castric, citroenrasp, citroenschilletjes, cress, eidooier, jonge sla, nootmuskaatbolletje, olijfolie, roomboter, verse bieslook, verse peterselie, vers laurierblaadje en witte balsamicoazijn
Soort: vlees
Ingrediënten: augurk, cayennepeper, crème fraîche, cress, fijne mosterd, fleur de sel, groene asperges, grove mosterd, jonge rucola, kippenbouillon, limoensap, mayonaise, milde yoghurt, olijfolie, rundvlees, sjalot, sushiazijn, veldsla en zoetzure zilveruitjes
Soort: vlees
Ingrediënten: bloemen, fleur de sel, ijsbergsla, komkommer, limoensap, mayonaise, olijfolie, peultjes, rosbief, sojasaus, wontonvelletjes en zoetzuur
Soort: vlees
Ingrediënten: appel, avocado, cayennepeper, citroen, crème fraîche, granny smith, kerriepoeder, ketchup, mayonaise, noorse garnalen, olijfolie, paprikapoeder, rode grapefruit, sjalot, sushiazijn, tabasco, verse bieslook en whisky
Soort: schaal- en schelpdieren
Toon alle 63 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789000332816
ISBN10
9000332818
Andere uitgaven
9789000350568