Down to earth
Fris, mals, zilt, aards, zoet
We hebben 63 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Down to earth , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Fotokookboek van Sacha de Boer en Jacob-Jan Boerma
Down to Earth is een prachtig fotokookboek met heerlijke, pure gerechten die iedereen kan maken; betaalbaar en gezond. De eenvoudige recepten van chef-kok Jacob-Jan Boerma worden gecombineerd met de bijzondere fotografie van Sacha de Boer.
Fotograferen en koken
Een bezoekje aan een imker, samen met Jacob-Jan Boerma de moestuin in; Sacha de Boer brengt het Nederlands natuurschoon verrassend in beeld. Daarnaast biedt ze een kijkje in de keuken. De recepten zijn down to earth, zowel wat betreft de keuze van ingrediënten als de bereidingswijze. En verdeeld in de thema’s aards, mals, fris, zilt en zoet.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Down to earth
Een greep uit de 63 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: avocado, citroenrasp, dilleolie, fleur de sel, kerriepoeder, koolrabi, makrelen, meiknollen, olijfolie, rode ui, sla, sushiazijn, verse bieslook, verse dille en kruiden
Soort: vis
Ingrediënten: aardappel, basilicum, broodkruim, eidooier, fijne mosterd, fleur de sel, gedroogde oregano, knoflook, lamsgehakt, melk, nootmuskaat, olijfolie, paprikapoeder, rode paprika, roomboter, sjalot en ui
Soort: vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Ingrediënten: citroenrasp, fleur de sel, harde geitenkaas, knoflookolie en trostomaten
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: appel, bladerdeeg, citroenrasp, eidooier, honing, jonagold, melk, room, roomboter, suiker, verse tijm en witte wijn
Soort: zoet / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Ingrediënten: fleur de sel, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, komkommer, olijfolie, rode bieten, rode paprika, tabasco, verse dragon, vleestomaat en witte ui
Soort: soep/bouillon / gevogelte / vegetarisch
Ingrediënten: citroen, crème fraîche, room, sushiazijn, witte wijnazijn en yoghurt
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: knoflook en zonnebloemolie
Soort: vegetarisch / boter en olie
Ingrediënten: champignon, gedroogde koriander, jeneverbes, kardemompitje, kippenbouillon, laurier, peperkorrel, reekarkas, roomboter, rozemarijn, sojasaus, steranijs, tijm, ui en wildkarkas
Soort: soep/bouillon / wild
Ingrediënten: citroengras, citroenschil, limoenrasp, sinaasappelschil, verse verveine en zonnebloemolie
Soort: vegetarisch / boter en olie
Ingrediënten: crème fraîche, frambozen, frambozenzuurstok, gelatine, limoenrasp, munt, poedersuiker, rum, sinaasappelrasp, slagroom, suiker, verveine, yoghurt en zure room
Soort: fruit / zoet / vegetarisch
Ingrediënten: gele minibosbeen, karwijzaad, kerriepoeder, kippenbouillon, knoflookolie, lamskoteletjes, minibospeen, olijfolie, oranje minibospeen, roomboter, veldsla, winterwortel en zuring
Soort: vlees
Ingrediënten: boerenbrood, citroensap, crème fraîche, fleur de sel, kerriepoeder, kippenbouillon, kropsla, olijfolie, parmezaanse kaas, room, roomboter, sjalot en witte wijn
Ingrediënten: amandelpoeder, bloem, eiwit, limoenrasp, poedersuiker en roomboter
Soort: zoet / vegetarisch
Ingrediënten: ananas, banaan, mango, papaja, passievrucht, passievruchtensap, poedersuiker, suiker en witte wijn
Soort: fruit / zoet
Ingrediënten: cherrytomaatjes, eiwit, feta, fleur de sel, gelatine, groene olijven, olijfolie en parmezaanse kaas
Keuken: Europees
Soort: hapjes / vegetarisch
Ingrediënten: blauwe bessen, blauwe bessenmarmelade, bosbessen, bosbessensiroop, crème de cassis, crème fraîche, eiwit, gelatine, slagroom, suiker en zuurstok
Soort: fruit / zoet / vegetarisch
Ingrediënten: aalbessen, banaan, citroengras, citroenschil, gelatine, kiwi, mango, olijfolie, verse munt en witte basterdsuiker
Soort: fruit / zoet / vegetarisch
Ingrediënten: basilicumolie, cress, fleur de sel, kippenbouillon, knoflook, knoflookolie, marjolein, mozzarella, olijfolie, oregano, paksoi, schouderkarbonade, shiitake en ui
Soort: vlees
Ingrediënten: bloem, bosuitjes, bruine basterdsuiker, citroensap, ei, gembervocht, ketjap manis, limoensap, melk, oestersaus, olie, olijfolie, rode peper, roomboter, sesamzaadjes, sojasaus, tamme eendenborst, taugé en wasabipasta
Soort: wild en gevogelte
Ingrediënten: blanke hazelnoten, citroen, crème fraîche, fleur de sel, forelfilet, hazelnootolie, kippenbouillon, knolselderij, olijfolie, room, sinaasappel, sushi azijn en witlof
Soort: vis
Toon alle 63 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789000332816
ISBN10
9000332818
Andere uitgaven
9789000350568