Jacob-Jan Boerma
We hebben 5 boeken van Jacob-Jan Boerma waarvan één boek mét recepten.
Registreer gratis!
Welkom op heerlijk zoeken.
Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Jacob-Jan Boerma ? Registreren is gratis!
Over Jacob-Jan Boerma
Chefkok Jacob-Jan Boerma en Kim Veldman openden in 2002 restaurant De Leest in Vaassen. In 2003 ontving De Leest zijn eerste Michelinster. In 2006 volgde een tweede en inmiddels telt De Leest al geruime tijd ook op internationaal niveau mee. De voornamelijk biologische keuken kenmerkt zich door het gebruik van onder andere groenten uit eigen tuin en producten uit de regio.
Boeken van Jacob-Jan Boerma
Recepten van Jacob-Jan Boerma
Doorzoek de recepten
Wist je dat heerlijk zoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!
Ingrediënten: chioggia-biet, crème fraîche, gele biet, groentebouillon, limoen, maïzena, mayonaise, olijfolie, rode biet, scholfilet, sushiazijn, verse bieslook, verse dragon en verse peterselie
Soort: vis
Ingrediënten: bloem, cacaopoeder, citroen, crème de cassis, ei, eidooier, fijne kristalsuiker, kersen, maïzena, poedersuiker, pure chocolade, rode wijn, roomboter, sinaasappel, steranijs, suiker en vanillestokje
Soort: zoet / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Ingrediënten: aardappel, aardappelzetmeel, bloemkool, boerenkipfilet, crème fraîche, katenspek, kippenbouillon, knoflook, laurier, mais, maïzena, mosterd, nootmuskaat, olijfolie, prei, rode port, rode wijn, roomboter, tijm en vijfkruidenpoeder
Soort: gevogelte
Ingrediënten: bleekselderij, champignon, citroenschil, jeneverbes, kip, knoflook, knolselderij, nootmuskaat, peperkorrels, prei, rozemarijn, sjalot, tijm, ui en wortel
Soort: soep/bouillon / gevogelte
Ingrediënten: appel, bladerdeeg, citroenrasp, eidooier, honing, jonagold, melk, room, roomboter, suiker, verse tijm en witte wijn
Soort: zoet / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Ingrediënten: blauwe bessen, blauwe bessenmarmelade, bosbessen, bosbessensiroop, crème de cassis, crème fraîche, eiwit, gelatine, slagroom, suiker en zuurstok
Soort: fruit / zoet / vegetarisch
Ingrediënten: citroen, citroenrasp, crème fraîche, fleur de sel, kabeljauwfilet, knoflook, noilly prat, olijfolie, parmezaanse kaas, pijnboompitten, room, sjalot, vers bonenkruid, kruiden, verse laurierbaadjes, verse tuinbonen, visfond, witte wijn en zonnebloemolie
Soort: vis
Ingrediënten: bleekselderij, citroenschil, dille, knoflook, koriander, kruidnagel, laurier, olijfolie, peperkorrels, peterselie, prei, rozemarijn, steranijs, tijm, tomaat, ui, venkel en wortel
Soort: soep/bouillon / vegetarisch
Ingrediënten: augurk, cayennepeper, crème fraîche, cress, fijne mosterd, fleur de sel, groene asperges, grove mosterd, jonge rucola, kippenbouillon, limoensap, mayonaise, milde yoghurt, olijfolie, rundvlees, sjalot, sushiazijn, veldsla en zoetzure zilveruitjes
Soort: vlees
Ingrediënten: afsnijdels van ree, champignon, citroen, couscous, fijn zeezout, jeneverbes, kaneelstokje, kippenbouillon, knoflook, maïzena, olijfolie, peer, reefilet, rode port, rode ui, rode wijn, roomboter, steranijs, sushiazijn, ui, verse bieslook, verse bramen, verse tijm, vers laurierblaadje, vijfkruidenpoeder, wildbouillon en witte druiven
Soort: wild
Ingrediënten: basilicum en olijfolie
Soort: vegetarisch / boter en olie
Ingrediënten: cherrytomaatjes, eiwit, feta, fleur de sel, gelatine, groene olijven, olijfolie en parmezaanse kaas
Keuken: Europees
Soort: hapjes / vegetarisch
Ingrediënten: asperges, boerenham, castric, citroenrasp, citroenschilletjes, cress, eidooier, jonge sla, nootmuskaatbolletje, olijfolie, roomboter, verse bieslook, verse peterselie, vers laurierblaadje en witte balsamicoazijn
Soort: vlees
Ingrediënten: champignon, gedroogde koriander, jeneverbes, kardemompitje, kippenbouillon, laurier, peperkorrel, reekarkas, roomboter, rozemarijn, sojasaus, steranijs, tijm, ui en wildkarkas
Soort: soep/bouillon / wild
Ingrediënten: boekweitpasta, citroen, fijn zeezout, fleur de sel, knoflook, mosselen, olijfolie, prei, room, sjalot, sushiazijn, verse tijm, vers laurierblaadje, vinaigrette, watermeloen, witte wijn en wortel
Soort: pasta/noodles / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: citroensap, ei, gelatine, roomboter, sinaasappel, sinaasappelsap, suiker, witte basterdsuiker, wortel en wortelsap
Soort: zoet / vegetarisch
Ingrediënten: basilicumolie, cress, fleur de sel, kippenbouillon, knoflook, knoflookolie, marjolein, mozzarella, olijfolie, oregano, paksoi, schouderkarbonade, shiitake en ui
Soort: vlees
Ingrediënten: aardappel, aardappelzetmeel, biefstuk, boerenham, chinese kool, eidooier, fijn zeezout, fleur de sel, haricots verts, kippenbouillon, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, rode port, roomboter, sperziebonen, tournedos en verse peterselie
Soort: vlees
Ingrediënten: blanke hazelnoten, citroen, crème fraîche, fleur de sel, forelfilet, hazelnootolie, kippenbouillon, knolselderij, olijfolie, room, sinaasappel, sushi azijn en witlof
Soort: vis
Ingrediënten: avocado, crème fraîche, eiwit, fijn zeezout, groene asperge, kerriepoeder, limoen, panko, tabasco en verse koriander
Soort: vegetarisch / groente / frituur
Alle recepten van Jacob-Jan Boerma
Meer boeken van Jacob-Jan Boerma