Catherine Quévremont - Recettes de Bretagne
Een boek van
We hebben 72 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Catherine Quévremont - Recettes de Bretagne , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Catherine Quévremont - Recettes de Bretagne
Een greep uit de 72 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: crème fraîche, flensjes van tarwemeel, karamel met gezouten boter, karnemelk en vanillesuiker
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: coquilles met koraal, galette, gestoofde prei, kerriepoeder, peper en room
Keuken: Frans
Soort: pannenkoeken en flensjes / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: boekwijtpannenkoekjes, boter, crème fraîche, krabscharen, peper, spekjes, ui en zout
Keuken: Frans
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: balsamicoazijn, olijfolie, peper, rode mul, toast en zout
Keuken: Frans
Soort: vis
Ingrediënten: basterdsuiker, bloem, kaneelpoeder, kruiden voor peperkoek, natriumbicarbonaat, vloeibare honing, volle melk en zout
Keuken: Frans
Soort: gebak/koek/taart/pudding / vegetarisch
Ingrediënten: bretonse sardines uit blik, dragon, gember, limoen, olie, peper en tabasco
Keuken: Frans
Soort: vis
Ingrediënten: appel, licht gezouten boter, suiker en tarwepannenkoek
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: aioli, alikruiken, amandes, boerenbrood, boter, citroen, gezouten boter, grijze garnalen, groene kruidenmayonaise, kreeft, langoustines, mayonaise, noordzeekrab, oesters, peper, praires, roggebrood, roze garnalen, sjalotazijn, spaanse mosselen, venusschelpen en wulken
Keuken: Frans
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: 4-épices, buikspek, grof zout, laurier, varkenskinnebakkenspek en witte peper
Keuken: Frans
Soort: varkensvlees / paté/terrine
Ingrediënten: galette, gerookt buikspek, gestoofde sjalotten, knoflook, peper, tomatenpuree en zout
Keuken: Frans
Soort: pannenkoeken en flensjes / varkensvlees
Ingrediënten: bieslook, knoflook, olijfolie, peper, scheermessen, witte wijn en zout
Keuken: Frans
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: champignons, knoflook, laurier, olijfolie, peper, sjalot, tijm, tomaat, tomaten uit blik, tonijn, ui, witte wijn en zout
Keuken: Frans
Soort: vis
Ingrediënten: boerenbrood, boter, fleur de sel, peper en steurgarnalen
Keuken: Frans
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: bieslook, galette, gerookte schelvis, peper en room
Keuken: Frans
Soort: pannenkoeken en flensjes / vis
Ingrediënten: bloem, eiwit, grof zout, olijfolie, peper, tijm, zeebaars en zout
Keuken: Frans
Soort: vis
Ingrediënten: champignons, galette, gerookte spekjes, peper en room
Keuken: Frans
Soort: pannenkoeken en flensjes / varkensvlees
Ingrediënten: gerookt spek, kippenlever, kippenspiermaagjes, knoflook, melk, nootmuskaat, peper, peterselie, sjalot, zout en zuurdesembrood
Keuken: Frans
Ingrediënten: 4-épices, bloem, darmnet, ei, fijn zout, grof gemalen peper, jeneverbessen, kippenlever, laurier, reuzel, ui, varkensbuik, varkenshalskarbonade, varkenslever en witte wijn
Keuken: Frans
Soort: gevogelte / varkensvlees / paté/terrine
Ingrediënten: biscuit saint-michel, crème fraîche, karamelsaus van gezouten boter en pure chocolade
Keuken: Frans
Soort: broodbeleg / vegetarisch
Ingrediënten: court-bouillon met algen, crème fraîche, korianderzaad, laurier, makreelfilet, moutarde de meaux, peper, peterselie, witte wijn en zout
Keuken: Frans
Soort: vis
Toon alle 72 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9782501101981
ISBN10
2501101987