Tartines de rougets / Rode mul op toast

Je vindt dit recept op pagina 22 in Catherine Quévremont - Recettes de Bretagne .

Keuken:
Frans
Gang:
voorgerecht
Soort:
vis
Bereidingstijd:
30 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Truffeldressing

Een recept uit  - Asperges - verrukkelijk veelzijdig

Basisdressing voor salades

Een recept uit Amber Albarda - Eet jezelf mooi, slank en gelukkig

Dressing met marjolein en balsamicoazijn

Een recept uit Jamie Oliver - The naked chef

Gegrilde broccoli met kerstomaatjes en balsamico

Serveersuggestie Gegrilde broccoli met kerstomaatjes en balsamico