Pétoncles farcis / Gevulde kleine coquilles

Je vindt dit recept op pagina 6 in Catherine Quévremont - Recettes de Bretagne .

Keuken:
Frans
Gang:
voorgerecht
Soort:
schaal- en schelpdieren
Bereidingstijd:
60 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Zeebaars, rauw met avocado en kruiden

Een recept uit Pascale Naessens - Puur genieten en toch gezond en slank

Kruidige mieriksworteldip

Een recept uit  - Allerhande kerstclassics 2012

Doperwtjes

Een recept uit Tallina van den Hoed - Eten met z'n allen

Ceviche de salmón, ají amarillo y cancha - |Ceviche van zalm, gele ají en cancha-maïs

Een recept uit Virgilio Martinez - Lima - het kookboek