Salade van jonge spinazie met gegrilde Sint Jacobs mosselen en Opperdoezer aardappelvinaigrette
Een recept van Albert Kooy.
Je vindt dit recept op pagina 122 in De Nieuwe Nederlandse Keuken .
- Keuken:
- Hollands
- Gang:
- voorgerecht
- Soort:
- schaal- en schelpdieren
Ingrediënten
- bieslook
- bleekselderij
- coquille
- gerookt spek
- kippenbouillon
- knoflook
- laurier
- olijfolie
- opperdoezer-ronde
- sjalot
- spinazie
- tijm
- witte wijnazijn
- zout
Waarom zie ik hier geen volledig recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.
Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.