Albert Kooy

We hebben 7 boeken van Albert Kooy waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Albert Kooy? Registreren is gratis!

Boeken van Albert Kooy

Kijk voor meer boeken.

Recepten van Albert Kooy

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Albert Kooy - De Nieuwe Nederlandse Keuken

Basisrecept uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:

Piccalilly

Ingrediënten:
azijn, bloem, bloemkool, gemberpoeder, gembersiroop, kurkuma, mayonaise, mosterdpoeder, paprika, suiker, wortel en zilverui

Keuken:
Hollands
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Albert Kooy - De Nieuwe Nederlandse Keuken

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:

Pompoensoep

Ingrediënten:
boter, gember, gerookt spekzwoerd, kippenbouillon, knolselderij, pompoen, prei, slagroom, tosti van gerookte makreel, ui en wortel

Keuken:
Hollands
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Albert Kooy - De Nieuwe Nederlandse Keuken

Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:

Worstenbroodjes

Ingrediënten:
bloem, boter, bruinbrood, gist, half-om-halfgehakt, melk, paneermeel, reuzel en suiker

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees
Een recept uit Albert Kooy - De Nieuwe Nederlandse Keuken

Basisrecept uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:

Rode kool

Ingrediënten:
appel, jeneverbes, kaneel, kruidnagel, laurier, nootmuskaat, rode kool, rode wijn, suiker en ui

Keuken:
Hollands
Soort:
rijst / groente
Een recept uit Albert Kooy - De Nieuwe Nederlandse Keuken

Diner / voorgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:

Garnalencoctail

Ingrediënten:
appel, bieslook, bloem, eiwit, gembersiroop, hollandse garnaal, kippenbouillon, paneermeel, sojasaus, tomaat en vinaigrette

Keuken:
Hollands
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Albert Kooy - De Nieuwe Nederlandse Keuken

Basisrecept uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:

Bloedworst

Ingrediënten:
boekweitmeel, rommelkruid, rozijnen, varkensbloed, varkensdarm, varkenskop en vetspek

Keuken:
Hollands
Soort:
orgaanvlees
Alle recepten van Albert Kooy