Albert Kooy

We hebben 8 boeken van Albert Kooy waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Albert Kooy? Registreren is gratis!

Boeken van Albert Kooy

Kijk voor meer boeken.

Recepten van Albert Kooy

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Albert Kooy - De Nieuwe Nederlandse Keuken

Diner / basisrecept / hoofdgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:

Chili

Ingrediënten:
bruine bonen, chilipeper, tomaat, komijn, rundergehakt en ui

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees
Een recept uit Albert Kooy - De Nieuwe Nederlandse Keuken

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:

Doperwtensoep

Ingrediënten:
doperwt, kippenbouillon, koolrabi, palingbroodjes en prei

Keuken:
Hollands
Soort:
soep/bouillon / vis
Een recept uit Albert Kooy - De Nieuwe Nederlandse Keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:

Brabantse hazenpeper

Ingrediënten:
aalbessengelei, bloem, hazenvoorloper poten, jeneverbes, kandijsuiker, knoflook, knolselderij, laurier, olijfolie, ontbijtkoek, peterselie, prei, pure chocolade, rode wijn, spekjes, tijm, tomatenpuree, ui, winterwortel en zilveruitjes

Keuken:
Hollands
Soort:
stoofgerecht / vlees / wild
Een recept uit Albert Kooy - De Nieuwe Nederlandse Keuken

Basisrecept uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:

Boterkoek

Ingrediënten:
bloem, boeter, citroenrasp, ei, kristalsuiker en witte basterdsuiker

Keuken:
Hollands
Soort:
koek en gebak / koffie en thee
Een recept uit Albert Kooy - De Nieuwe Nederlandse Keuken

Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:

Worstenbroodjes

Ingrediënten:
bloem, boter, bruinbrood, gist, half-om-halfgehakt, melk, paneermeel, reuzel en suiker

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees
Een recept uit Albert Kooy - De Nieuwe Nederlandse Keuken

Basisrecept uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:

Bloedworst

Ingrediënten:
boekweitmeel, rommelkruid, rozijnen, varkensbloed, varkensdarm, varkenskop en vetspek

Keuken:
Hollands
Soort:
orgaanvlees
Alle recepten van Albert Kooy