5 ingredienten voor beter, verser, gezonder en eerlijker eten
Een boek van Albert Kooy, Eric Besaris en Pieter Ouddeken
Welkom op heerlijkzoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals 5 ingredienten voor beter, verser, gezonder en eerlijker eten, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
In de supermarkten zien we het hele jaar door nog maar één seizoen, alle dagen tomaat, terwijl die in Nederland hooguit in de zomer geplukt kan worden. De rest van het jaar moet hij vaak per vrachtwagen uit verre landen komen aanrijden. Het gaat de verkeerde kant op met ons voedsel. We consumeren op veel te grote voet en ons eten wordt tegenwoordig gedomineerd wordt door de voedselindustrie die gedicteerd wordt door enkele globale grote spelers.In dit Manifest voor De Nieuwe Nederlandse Keuken pleit SVH Meesterkok Albert Kooy voor een herontdekking van de Nederlandse keuken: een keuken die geïnspireerd is op Nederlandse culinaire tradities en die combinaties maakt met internationale ingrediënten en moderne bereidingen en kooktechnieken. Albert kiest voor duurzame dier- en milieuvriendelijke, eigentijdse en gezonde producten.
Aantekeningen bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.