Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Kalfslever
- Ingrediënten:
- citroensap, hofmeesterboter, kalfslever, olie, peper en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- barbecue/grill / kalfsvlees / orgaanvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, azijn, bleekselderij, bloem, boter, citroen, dille, eidooier, kalfsvlees, knoflook, komkommer, kruiden, olie, peper, peterselie, prei, sjalot, tomaat, ui, vlees, water, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Diner / voorgerecht uit Moro:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / buffet / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Recept uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Recept uit Melk & dadels:
Recept uit Koude keuken:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Eten en zo:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:
Diner / hoofdgerecht uit Chez Adriaan:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Het Hummus kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Liever lokaal:
Recept uit de snelle keuken:
Traktatie uit Rijksmuseum kookboek:
Recept van Wat Aten Zij?:
Lunch / buffet / bijgerecht uit Indonesie:
Recept uit Bartje Boemboe: