Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Carpaccio!

80 flinterdunne gerechten

Een boek van Thea Spierings en M. van Stokkom

We hebben 74 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Carpaccio!, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Naast een voorgerecht van flinterdun gesneden plakjes ossenhaas duidt de term carpaccio tegenwoordig ook een bereidingswijze aan. Alles wat in heel dunne plakjes gesneden op een bord of schaal wordt geserveerd, krijgt de naam carpaccio. Dat je daarmee alle kanten op kunt, laten we zien in dit carpaccio-kookboek. Carpaccio! bevat 80 verschillende carpacciorecepten. Heerlijk egerechten die u kunt serveren als hapje, voorgerecht of als onweerstaanbaar nagerecht. Het kookboek Carpaccio! laat zien dat je er alle kanten mee op kunt!


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Carpaccio!

Een greep uit de 74 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / nagerecht uit Carpaccio!:

After-dinner-carpaccio

Ingrediënten:
blue stilton, bouillon, handpeer, honing, maïskiemolie, mosterd, notenolie, rode port, rodewijnazijn en walnoten

Soort:
carpaccio/tartaar / fruit / kaas
Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Zoete geitenkaas met paprika

Ingrediënten:
honing, rode paprika, walnoten en zachte geitenkaas

Soort:
carpaccio/tartaar / groente / kaas
Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Wildzwijnfilet en kumquat

Ingrediënten:
eikenbladsla, frisee, kumquat, olijfolie, suiker en wildzwijnfilet

Soort:
carpaccio/tartaar / wild
Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Kabeljauw met zalm

Ingrediënten:
dille, kabeljauwfilet, maïskiemolie, olijfolie en zalm

Soort:
carpaccio/tartaar / vis
Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Runderhaas gevuld met pesto

Ingrediënten:
basilicum, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, pijnboompitjes en runderhaas

Soort:
carpaccio/tartaar / vlees
Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Geitenkaas met antiboise

Ingrediënten:
balsamicoazijn, basilicum, geitenkaas, knoflook, lente ui, olijfolie, sla, tomaat en zeezout

Soort:
carpaccio/tartaar / groente / kaas
Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Tomatentonijn

Ingrediënten:
citroensap, cognac, groene olijven zonder pit, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, tomatentapenade, tonijn, waterkers en zongedroogde tomaat

Soort:
carpaccio/tartaar / vis
Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Gegrilde aubergine met basilicumolie

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, gedroogde tomaat, knoflook, pecorino en pijnboompitjes

Soort:
carpaccio/tartaar / groente / kaas
Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Hollandse zwaardvis

Ingrediënten:
citroen, kropsla, olijfolie en zwaardvis

Soort:
carpaccio/tartaar / vis
Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Kleurige kabeljauw

Ingrediënten:
basilicum, kabeljauwfilet, maïskiemolie, olijfolie, rode paprika en spinazie

Soort:
carpaccio/tartaar / vis
Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Zeekomkommer

Ingrediënten:
garnaal, knoflook, komkommer, olijfolie, sherry, sinaasappelrasp en sojasaus

Soort:
carpaccio/tartaar / groente / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Rode bietjes met gepocheerd ei

Ingrediënten:
azijn, frambozenazijn, frisee, groentebouillon, honing, maïskiemolie, notenolie, parmezaanse kaas en rode biet

Soort:
carpaccio/tartaar / schuim/mousse/gelei / ei/omelet/frittata / groente
Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Tonijnfilet met olijventapenade

Ingrediënten:
ansjovis, kappertjes, knoflook, olijfolie, paprika, parmezaanse kaas, tonijnfilet, zwarte olijventapenade en zwarte olijven zonder pit

Soort:
carpaccio/tartaar / vis
Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Recept uit Carpaccio!:

Fruitig parelhoentje

Ingrediënten:
bouillon, framboos, frambozenazijn, honing, maïskiemolie, olijfolie en parelhoenfilet

Soort:
carpaccio/tartaar / wild en gevogelte / mosterd
Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Hoe een os een oester vangt

Ingrediënten:
bouillon, citroensap, daikonkers, maïskiemolie, notenolie, oester, olijfolie, ossenhaas, rode paprika, tuinkers en visbouillon

Soort:
carpaccio/tartaar / vlees / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Knapperige fontinasalade

Ingrediënten:
bouillon, fontinakaas, maïskiemolie, olijfolie, radijs, sherryazijn, sla en walnoten

Soort:
carpaccio/tartaar / kaas
Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Komkommer met aardbeien

Ingrediënten:
aardbei, balsamicoazijn, basilicum, groene peperbolletjes, honing, komkommer, maïskiemolie en wittewijnazijn

Soort:
carpaccio/tartaar / fruit / groente
Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / nagerecht uit Carpaccio!:

Banana split

Ingrediënten:
banaan, pure chocolade, room en vanilleijs

Soort:
carpaccio/tartaar / fruit / zoet
Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Carpaccio klassiek

Ingrediënten:
bleekselderij, citroen, olijfolie, ossenhaas, parmezaanse kaas en pijnboompitjes

Soort:
carpaccio/tartaar / vlees
Toon alle 74 recepten in dit boek