Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Carpaccio!

80 flinterdunne gerechten

Een boek van Thea Spierings en M. van Stokkom

We hebben 74 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Carpaccio!, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Naast een voorgerecht van flinterdun gesneden plakjes ossenhaas duidt de term carpaccio tegenwoordig ook een bereidingswijze aan. Alles wat in heel dunne plakjes gesneden op een bord of schaal wordt geserveerd, krijgt de naam carpaccio. Dat je daarmee alle kanten op kunt, laten we zien in dit carpaccio-kookboek. Carpaccio! bevat 80 verschillende carpacciorecepten. Heerlijk egerechten die u kunt serveren als hapje, voorgerecht of als onweerstaanbaar nagerecht. Het kookboek Carpaccio! laat zien dat je er alle kanten mee op kunt!


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Carpaccio!

Een greep uit de 74 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Courgette met waterkers en radijs

Ingrediënten:
citroensap, courgette, gedroogde tomaat, olijfolie, radijs, rode pesto en waterkers

Soort:
carpaccio/tartaar / groente
Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Hoe een os een oester vangt

Ingrediënten:
bouillon, citroensap, daikonkers, maïskiemolie, notenolie, oester, olijfolie, ossenhaas, rode paprika, tuinkers en visbouillon

Soort:
carpaccio/tartaar / vlees / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Jakobsschelpen met tomaat en dille

Ingrediënten:
balsamicoazijn, citroen, dille, honing, jacobsschelp, mosterd, olijfolie, sherryazijn, sojaolie en tomaat

Soort:
carpaccio/tartaar / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Gegrilde aubergine met basilicumolie

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, gedroogde tomaat, knoflook, pecorino en pijnboompitjes

Soort:
carpaccio/tartaar / groente / kaas
Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / nagerecht uit Carpaccio!:

Peertjes & erwtjes

Ingrediënten:
balsamicoazijn, erwten, handpeer, olijfolie en parmezaanse kaas

Soort:
carpaccio/tartaar / fruit / groente
Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Serranoham met pistachenoten

Ingrediënten:
citroen, kerstomaat, olijfolie, oregano, pistaches, rucola, serranoham en vleeswaren

Soort:
carpaccio/tartaar
Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Tomatentonijn

Ingrediënten:
citroensap, cognac, groene olijven zonder pit, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, tomatentapenade, tonijn, waterkers en zongedroogde tomaat

Soort:
carpaccio/tartaar / vis
Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Wildzwijnfilet en kumquat

Ingrediënten:
eikenbladsla, frisee, kumquat, olijfolie, suiker en wildzwijnfilet

Soort:
carpaccio/tartaar / wild
Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Kleurige kabeljauw

Ingrediënten:
basilicum, kabeljauwfilet, maïskiemolie, olijfolie, rode paprika en spinazie

Soort:
carpaccio/tartaar / vis
Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Gerookte heekfilet met tomatensaus

Ingrediënten:
heekfilet, kervel, sjalot, suiker, vleestomaat en wittewijnazijn

Soort:
carpaccio/tartaar / vis
Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Koolrabi met broccoli

Ingrediënten:
broccoli, dragon, grove mosterd, honing, koolrabi, olijfolie, oude geitenkaas en wittewijnazijn

Soort:
carpaccio/tartaar / groente
Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Knapperige fontinasalade

Ingrediënten:
bouillon, fontinakaas, maïskiemolie, olijfolie, radijs, sherryazijn, sla en walnoten

Soort:
carpaccio/tartaar / kaas
Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Oosterse rettich

Ingrediënten:
gemberwortel, koriander, limoen, maïskiemolie, rettich, rode peper, sjalot en sojasaus

Soort:
carpaccio/tartaar / groente
Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Eendenborstfilet met vanilledressing

Ingrediënten:
eendenborstfilet, honing, maïskiemolie, notenolie, vanillestokje, witte wijnazijn en zoete witte wijn

Soort:
carpaccio/tartaar / wild en gevogelte
Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Rode bietjes met wittewijnsaus

Ingrediënten:
bietjes, bleekselderij, droge witte wijn, jakobsschelpen, olijfolie, room, ui, visfond en winterwortel

Soort:
carpaccio/tartaar / groente / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Kipfilet met mangochutney

Ingrediënten:
gembersiroop, kipfilet, koriander, mango, olijfolie, ui en zure appel

Soort:
carpaccio/tartaar / gevogelte / azijn
Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Lamsrollade met mintsaus

Ingrediënten:
bouillon, eidooier, honing, lamsrollade, maïskiemolie, mintblaadjes en olie

Soort:
carpaccio/tartaar / vlees / mosterd
Toon alle 74 recepten in dit boek