Hoe een os een oester vangt

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 83 in Carpaccio! .

Gang:
voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht
Soort:
carpaccio/tartaar / vlees / schaal- en schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Prei met krentensaus

Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Avgolemono

Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Sop ikan bawang (Vis-uiensoep)

Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Bouillonsaus (veloutésaus)

Een recept uit J.C. Heidenreich, F.M. Stoll en W.H. de Groot - Het nieuwe Haagse kookboek