Bouillonsaus (veloutésaus)

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 65 in Het nieuwe Haagse kookboek .

Ingrediënten

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Registreer gratis!

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Kipfilet met boter en truffel

Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - Twaalf

Zure saus gebonden met bloem

Een recept uit J.C. Heidenreich, F.M. Stoll en W.H. de Groot - Het nieuwe Haagse kookboek

Hersenen met zwarte boter

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Lekkernijen met bloem

Een recept uit Nanne Hogeland, Julie Tavernier en Saskia Lelieveld - Goed zoet