Bouillonsaus (veloutésaus)

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 65 in Het nieuwe Haagse kookboek .

Dit recept kent de volgende ingrediënten: bloem, boter, bouillon en citroensap.

Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Heerlijk recept, maar heb je het boek niet? HeerlijkZoeken is een zoekmachine die kan zoeken door de boeken op je eigen boekenplank. Maar dan moeten we wel weten welke boeken jij hebt!

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Kerstmenu: platbrood en broodjes met boter

Serveersuggestie Kerstmenu: platbrood en broodjes met boter

Varkensbuik en zwoerdjes, bladeren, scheuten, stengels en bloemen van daslook

Een recept uit Ditte Isager en René Redzepi - Noma

Crumble Met Gebruinde Boter, Chocolade En Bramen

Een recept uit Linda Lomelino - Vruchtentaarten

Lekkernijen met bloem

Een recept uit Nanne Hogeland, Julie Tavernier en Saskia Lelieveld - Goed zoet