Provencaals gekruide runderentrecote
★
★
★
★
★
Een recept van Thea Spierings en M. van Stokkom.
Je vindt dit recept op pagina 63 in Carpaccio! .
- Gang:
- voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht
- Soort:
- carpaccio/tartaar
Ingrediënten
Bestel op ah.nl
Registreer gratis!
Waarom zie ik hier geen volledig recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.
Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.
Advertentie

Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.
Misschien vind je dit (ook) lekker?
Friseesalade met geitenkaas, druiven en spekjesdressing
delicious. magazine - 2013-08Spekjesdressing, bij friseesalade met geitenkaas en druiven
delicious. magazine - 2013-08Ribeye met patatas fritas en friseesalade
delicious. magazine - 2011-04Salade tiède de noix de coquilles Saint-Jacques et de foie de canard - Lauwwarme salade van Sint-Jacobsschelpen en eendenlever
