Gedroogde provencaalse kruiden

Gedroogde provencaalse kruiden wordt beschouwd als provencaalse kruiden.

Zoek naar gedroogde provencaalse kruiden in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met gedroogde provencaalse kruiden in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste gedroogde provencaalse kruiden recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient gedroogde provencaalse kruiden:

Een recept uit J. Gosney en Rick Stein - Mediterrane Odyssee

Diner / hoofdgerecht uit Mediterrane Odyssee:

Kreeft met pasta a la jen jen

Ingrediënten:
canadese kreeft, cayennepeper, cognac, droge witte wijn, extra vierge olijfolie, gedroogde provencaalse kruiden, kerriepoeder, knoflook, passata en spaghetti

Keuken:
Frans
Een recept uit Janneke Philippi en Serge Philippi - Salade

Recept uit Salade:

Pistache-peperbessen salademix

Ingrediënten:
gedroogde provencaalse kruiden, pistachenoten, rode peperbessen, zonnebloempitten en zwart sesamzaad

Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegan
Een recept uit  - Crumbles en gratins

Recept uit Crumbles en gratins:

Gratin met sardines en verse geitenkaas

Ingrediënten:
auberginekaviaar, provençaalse kruiden, sardines in blik, slagroom, tomatenkaviaar, verse geitenkaas en zwarte griekse olijven

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / crumble/gratin
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Provence:

Gestoofd rundvlees met ansjovis - grillade des mariniers

Ingrediënten:
ansjovis op zout, augurk, cognac, cornichons, droge witte wijn, kappertjes, knoflook, laurierblad, marc de provence, olijfolie, peper, provencaalse kruidenazijn, provençaalse kruiden, rundervoorschenkel, witte ui en zout

Keuken:
Frans / Provençaals
Soort:
stoofgerecht / rundvlees
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Provence:

Ansjovispasta - anchoïade

Ingrediënten:
ansjovis op zout, knoflook, olijfolie, oud stokbrood, peper en provencaalse kruidenazijn

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
saus/dressing/jus / brood en broodgerecht / vis
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Provence:

Makreel in warme marinade - maquereaux à la marinade chaude

Ingrediënten:
gedroogde chilipeper, knoflook, laurierblad, makreel, olijfolie, provencaalse kruidenazijn, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vis
Een recept uit Karen van Winkel, Lynn de Schuyter en Sieglinde Michiel - Bake Off Vlaanderen

Ontbijt uit Bake Off Vlaanderen:

ontbijtmuffins

Ingrediënten:
bakpoeder, cayennepeper, eieren, gedroogde provencaalse kruiden, karnemelk, olijfolie, patisseriebloem, peper, pittige kaas, spek en zout

Soort:
koek en gebak