Jeroen Holla en J. Holla - Kruiden

Kruiden

verse keukenkruiden, specerijen en smaakmakers en hun buitenlandse namen

Een boek van Jeroen Holla en J. Holla

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Kruiden, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Kruiden en specerijen maken de maaltijd, een kleine toevoeging ervan is vaak al een wereld van verschil. Daarbij spelen niet alleen verse kruiden, maar ook specerijen en smaakmakers een grote rol.
Maar hoe kun je de kruiden nu het beste gebruiken? Welke kruiden kun je goed combineren?
En welke kruiden kun je als vervanger gebruiken als je het kruid uit de receptuur niet op voorraad hebt?
Vragen waar iedere kok mee te maken krijgt, en waar dit nieuwe handboek een antwoord op geeft.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken