C.J.E. Leenders de Vries - Van piepers tot pasta

Van piepers tot pasta

Een boek van C.J.E. Leenders de Vries

We hebben 111 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Van piepers tot pasta, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Van piepers tot pasta

Een greep uit de 111 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit C.J.E. Leenders de Vries - Van piepers tot pasta

Recept uit Van piepers tot pasta:

Slagroomtaart met aardbeien

Ingrediënten:
aardbei, bloem, bosaardbeienlikeur, ei, geschaafde amandelen, maizena, slagroom, slagroomversteviger, witte basterdsuiker en zakje vanillesuiker

Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit C.J.E. Leenders de Vries - Van piepers tot pasta

Recept uit Van piepers tot pasta:

Scones

Ingrediënten:
boter, creme fraiche, ei, jam, karnemelk, mascarpone, mek, witte basterdsuiker en zelfrijzend bakmeel

Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit C.J.E. Leenders de Vries - Van piepers tot pasta

Diner / hoofdgerecht uit Van piepers tot pasta:

Couscous met kruidig rundvlees

Ingrediënten:
boter, cardemom, couscous, gepelde tomaten, groene paprika, kaneelstokje, kikkererwten, knoflook, koriander, magere runderlappen, runderbouillon en ui

Soort:
vlees
Een recept uit C.J.E. Leenders de Vries - Van piepers tot pasta

Diner / hoofdgerecht uit Van piepers tot pasta:

Jachtschotel

Ingrediënten:
boter, handappels, kruidnagel, kruimige aardappel, laurierblad, magere runderlapjes, melk, paneermeel, paprikapoeder, rode wijn, ui en vleesbouillon

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit C.J.E. Leenders de Vries - Van piepers tot pasta

Diner / hoofdgerecht uit Van piepers tot pasta:

Ossobuco alla Milanese

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, bouillon, citroen, droge witte wijn, kalfsschenkel, knoflook, peterselie, tomaatstukjes, ui, vleesfond en wortel

Toon alle 111 recepten in dit boek