C.J.E. Leenders de Vries - Van piepers tot pasta

Van piepers tot pasta

Een boek van C.J.E. Leenders de Vries

We hebben 111 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Van piepers tot pasta, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.


Aantekeningen bij dit boek

Heerlijk ouderwets

- 10 maanden geleden door geplaatst .

Piepers langer mee laten koken of voorkoken

- bijna 2 jaar geleden door geplaatst .

Recepten uit Van piepers tot pasta

Een greep uit de 111 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit C.J.E. Leenders de Vries - Van piepers tot pasta

Bijgerecht uit Van piepers tot pasta:

Kip-bitterballen

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, bloem, boter, ei, kipfilet, kippenbouillon, koffieroom, mosterd, olie, paneermeel, peterselie en vloeibaar frituurvet

Een recept uit C.J.E. Leenders de Vries - Van piepers tot pasta

Diner / hoofdgerecht uit Van piepers tot pasta:

Italiaanse mosselen

Ingrediënten:
basilicum, boter, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, pijnboompitten, rode spaanse peper, rode ui, tijm en mossel

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit C.J.E. Leenders de Vries - Van piepers tot pasta

Diner / hoofdgerecht uit Van piepers tot pasta:

Erwtensoep

Ingrediënten:
aardappel, bladselderij, boter, knolselderij, kruidenbouillon, laurierblad, peterselie, prei, rookworst, schouderkarbonade, spliterwten, ui en winterwortel

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit C.J.E. Leenders de Vries - Van piepers tot pasta

Diner / hoofdgerecht uit Van piepers tot pasta:

Indiase kalkoencurry

Ingrediënten:
bloem, boter, currypasta, kalkoenfilet, kippenbouillon, knoflook, koriander, olie, peterselie, tikka kruidenpasta, ui, volle yoghurt en zure room

Een recept uit C.J.E. Leenders de Vries - Van piepers tot pasta

Diner / hoofdgerecht uit Van piepers tot pasta:

Pizza

Ingrediënten:
belegen kaas, bloem, boter, gedroogde gist, knoflook, lamsgehakt, olijfolie, rode paprika, shoarmakruiden, suiker, tomatensaus en ui

Soort:
pizza
Een recept uit C.J.E. Leenders de Vries - Van piepers tot pasta

Diner / nagerecht uit Van piepers tot pasta:

Pavlova

Ingrediënten:
azijn, eiwit, frambozen, kiwi, maïzena, mascarpone, passievrucht, perzik, poedersuiker, slagroom, suiker en vanillesuiker

Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit C.J.E. Leenders de Vries - Van piepers tot pasta

Diner / hoofdgerecht uit Van piepers tot pasta:

Provençaalse kippenbouten

Ingrediënten:
boter, courgette, dijonmosterd, droge witte wijn, kippenbout, knoflook, olijfolie, provençaalse kruiden, tomaat, ui en zwarte olijven

Soort:
gevogelte
Toon alle 111 recepten in dit boek