C.J.E. Leenders de Vries - Van piepers tot pasta

Van piepers tot pasta

Een boek van C.J.E. Leenders de Vries

We hebben 111 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Van piepers tot pasta, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.


Aantekeningen bij dit boek

Heerlijk ouderwets

- 6 maanden geleden door geplaatst .

Piepers langer mee laten koken of voorkoken

- meer dan een jaar geleden door geplaatst .

Recepten uit Van piepers tot pasta

Een greep uit de 111 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit C.J.E. Leenders de Vries - Van piepers tot pasta

Diner / hoofdgerecht uit Van piepers tot pasta:

Quiche Lorraine

Ingrediënten:
belegen kaas, bloem, boter, crème fraîche, ei, gruyère, magere spekblokjes en ui

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit C.J.E. Leenders de Vries - Van piepers tot pasta

Diner / hoofdgerecht uit Van piepers tot pasta:

Nasi goreng

Ingrediënten:
boemboe nasi goreng, boter, droogkokende rijst, ketjap manis, knoflook, nasivlees, prei, sambal goreng, selderij, ui en winterwortel

Een recept uit C.J.E. Leenders de Vries - Van piepers tot pasta

Diner / voorgerecht uit Van piepers tot pasta:

Tempura van garnalen en vis

Ingrediënten:
babymaiskolf, bosui, gemberwortel, medium dry sherry, olie, rettich, rijstwijn, scampi, sesamolie, sojasaus, tonijnfilet, visbouillon, vloeibaar frituurvet, zalmfilet en zelfrijzend bakmeel

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit C.J.E. Leenders de Vries - Van piepers tot pasta

Diner / hoofdgerecht uit Van piepers tot pasta:

Lasagne

Ingrediënten:
basilicum, bloem, boter, champignon, tomaat, groene pesto, lasagnevellen, melk, mozzarella, parmezaanse kaas, spinazie en ui

Een recept uit C.J.E. Leenders de Vries - Van piepers tot pasta

Diner / hoofdgerecht uit Van piepers tot pasta:

Sjaslieks op de barbecue

Ingrediënten:
boter, champignon, groene paprika, hamlappen, knoflook, milde paprikapoeder, ontbijtspek, oregano, rode paprika, tijm, tomatenketchup en ui

Een recept uit C.J.E. Leenders de Vries - Van piepers tot pasta

Diner / hoofdgerecht uit Van piepers tot pasta:

Jachtschotel

Ingrediënten:
boter, handappels, kruidnagel, kruimige aardappel, laurierblad, magere runderlapjes, melk, paneermeel, paprikapoeder, rode wijn, ui en vleesbouillon

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit C.J.E. Leenders de Vries - Van piepers tot pasta

Recept uit Van piepers tot pasta:

Limburgse abrikozenvlaai

Ingrediënten:
abrikoos, abrikozenjam, bloem, boter, custardpoeder, eierdooier, gedroogde gist, melk, suiker, vanillestokje en vanillesuiker

Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit C.J.E. Leenders de Vries - Van piepers tot pasta

Diner / hoofdgerecht uit Van piepers tot pasta:

Hazenpeper

Ingrediënten:
bloem, boter, cognac, hazenpeper, italiaanse kruiden, knoflook, kruidnagel, laurierblad, rode spaanse peper, rode wijn, spekreepjes, tomatenpuree, ui, vleesbouillon en wildfond

Toon alle 111 recepten in dit boek