C.J.E. Leenders de Vries

We hebben 4 boeken van C.J.E. Leenders de Vries waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van C.J.E. Leenders de Vries? Registreren is gratis!

Boeken van C.J.E. Leenders de Vries

Recepten van C.J.E. Leenders de Vries

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit C.J.E. Leenders de Vries - Van piepers tot pasta

Diner / voorgerecht uit Van piepers tot pasta:

Tempura van garnalen en vis

Ingrediënten:
babymaiskolf, bosui, gemberwortel, medium dry sherry, olie, rettich, rijstwijn, scampi, sesamolie, sojasaus, tonijnfilet, visbouillon, vloeibaar frituurvet, zalmfilet en zelfrijzend bakmeel

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit C.J.E. Leenders de Vries - Van piepers tot pasta

Diner / hoofdgerecht uit Van piepers tot pasta:

Bapi pangang

Ingrediënten:
atjar tjampoer, bosui, boter, bruine suiker, citroensap, doorregen varkenslap, gemberwortel, goela djawa, hot ketchup, ketjap manis, knoflook, maizena, sambal, sereh en ui

Een recept uit C.J.E. Leenders de Vries - Van piepers tot pasta

Diner / voorgerecht uit Van piepers tot pasta:

Romige paprikasoep

Ingrediënten:
bieslook, boter, croutons, droge witte wijn, gele paprika, kerriepoeder, knoflook, kruidenbouillon, laurierblad, rode paprika, slagroom en ui

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit C.J.E. Leenders de Vries - Van piepers tot pasta

Recept uit Van piepers tot pasta:

Limburgse abrikozenvlaai

Ingrediënten:
abrikoos, abrikozenjam, bloem, boter, custardpoeder, eierdooier, gedroogde gist, melk, suiker, vanillestokje en zakje vanillesuiker

Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit C.J.E. Leenders de Vries - Van piepers tot pasta

Bijgerecht / snack of tussendoortje uit Van piepers tot pasta:

Vietnamese loempiaatjes

Ingrediënten:
champignon, gehakt, glasnoedels, knoflook, loempiavelletjes, mihoen, olie, shiitake, sjalot, sojasaus, surimi, thaise vissaus, vloeibaar frituurvet en winterwortel

Een recept uit C.J.E. Leenders de Vries - Van piepers tot pasta

Diner / hoofdgerecht uit Van piepers tot pasta:

Hongaarse goulash

Ingrediënten:
bloem, boter, chilipoeder, doorregen runderlappen, groene paprika, knoflook, paprikapoeder, rode paprika, rode wijn, spekreepjes, sperziebonen, tijm, tomaatstukjes, ui, vastkokende aardappel en vleesbouillon

Een recept uit C.J.E. Leenders de Vries - Van piepers tot pasta

Diner / hoofdgerecht uit Van piepers tot pasta:

Provençaalse kippenbouten

Ingrediënten:
boter, courgette, dijonmosterd, droge witte wijn, kippenbout, knoflook, olijfolie, provencaalse kruiden, tomaat, ui en zwarte olijven

Soort:
gevogelte
Een recept uit C.J.E. Leenders de Vries - Van piepers tot pasta

Diner / hoofdgerecht uit Van piepers tot pasta:

Teriyaki van eendeborst

Ingrediënten:
aardappelmeel, boter, eendenborst, gemberwortel, limoensap, medium sherry, olie, rettich, sojasaus, waterkers en witte wijnazijn

Soort:
gevogelte
Alle recepten van C.J.E. Leenders de Vries