Honger als een paard

Welkom op deze Foodblog ! Op honger als een paard plaats ik recepten Honger als een paarddie voedzaam, makkelijk te bereiden en meestal ook heel gezond zijn.

Een passie voor eten heb ik altijd al gehad en samen met mijn vriend Tanno kwam ik op het idee om Honger als een paard te beginnen. Ik bedenk de recepten en ik kook, terwijl Tanno de rest regelt. Op deze manier kan ik doen wat ik het leukste vind. Er zijn al heel wat recepten op de site en er komen iedere week een paar nieuwe bij! Wij zijn constant bezig om de site en de recepten te verbeteren.

Recepten

Serveersuggestie Ravioli ovenschotel tomaat

Recept van Honger als een paard:

Ravioli ovenschotel tomaat

Ingrediënten:
bieslook, cherrytomaten, crème fraîche, gegrilde paprika, handjes geraspte kaas, italiaanse kruiden, paprika, ravioli, rode ui, spekjes en tomatenblokjes

Toon alle recepten