Thea Spierings - Carpaccio!

Carpaccio!

80 flinterdunne recepten

Een boek van Thea Spierings

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Carpaccio!, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Carpaccio!
Prijs: 14,95
ISBN: 978-90-76218-99-1
Uitvoering: hardcover
Omvang: 180 p.
Formaat: 210 x 210 mm
Naast een voorgerecht van flinterdun gesneden plakjes ossenhaas duidt de term carpaccio tegenwoordig ook een bereidingswijze aan. Alles wat in heel dunne plakjes gesneden op een bord of schaal wordt geserveerd, krijgt de naam carpaccio. Dat je daarmee alle kanten op kunt, laten we zien in dit carpaccio-kookboek. Carpaccio! bevat 80 verschillende carpacciorecepten. Heerlijke gerechten die u kunt serveren als hapje, voorgerecht of als onweerstaanbaar nagerecht. Het kookboek Carpaccio! laat zien dat je er alle kanten mee op kunt!


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Dit boek bevat o.a. de volgende recepten

Deze editie van dit kookboek hebben we niet bekeken, maar er is wel een (volgens ons) bijna gelijke uitgave geindexeerd. Mogelijk wijken de paginanummers hierdoor iets af. Teveel naar jouw mening? Laat het ons weten.

Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / nagerecht uit Carpaccio!:

Kruidige meloen

Ingrediënten:
balsamicoazijn, basilicum, galiameloen, grove mosterd, honing, maïskiemolie, mint, olijfolie en waterkers

Soort:
salade / carpaccio/tartaar / fruit
Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Komkommer met gerookte paling

Ingrediënten:
augurk, gerookte paling, komkommer, olijfolie, sjalot, tomaat en wittewijnazijn

Soort:
carpaccio/tartaar / groente / vis
Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

M'n zoete duifje

Ingrediënten:
crème de cassis, duivenborst, olijfolie, rode ui, rode wijn en suiker

Soort:
carpaccio/tartaar / wild en gevogelte
Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Mozzarella met tomaat

Ingrediënten:
balsamicoazijn, basilicum, mozzarella, olijfolie en tomaat

Soort:
carpaccio/tartaar / groente / kaas
Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Eendenborstfilet met vanilledressing

Ingrediënten:
eendenborstfilet, honing, maïskiemolie, notenolie, vanillestokje, witte wijnazijn en zoete witte wijn

Soort:
carpaccio/tartaar / wild en gevogelte
Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Geitenkaas met antiboise

Ingrediënten:
balsamicoazijn, basilicum, geitenkaas, knoflook, lente ui, olijfolie, sla, tomaat en zeezout

Soort:
carpaccio/tartaar / groente / kaas
Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Geitenkaas met 'n appeltje

Ingrediënten:
appel, appelazijn, eidooier, groentebouillon, harde geitenkaas, honing, maïskiemolie en sla

Soort:
salade / carpaccio/tartaar / mosterd / kaas
Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Courgette met waterkers en radijs

Ingrediënten:
citroensap, courgette, gedroogde tomaat, olijfolie, radijs, rode pesto en waterkers

Soort:
carpaccio/tartaar / groente
Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Rode bietjes met gepocheerd ei

Ingrediënten:
azijn, frambozenazijn, frisee, groentebouillon, honing, maïskiemolie, notenolie, parmezaanse kaas en rode biet

Soort:
carpaccio/tartaar / schuim/mousse/gelei / ei/omelet/frittata / groente
Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Bietjes met haringsalade

Ingrediënten:
grove mosterd, haring, honing, lente ui, maïskiemolie, olijfolie, rode biet, suiker, ui en wittewijnazijn

Soort:
carpaccio/tartaar / groente / vis
Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Wildzwijnfilet en kumquat

Ingrediënten:
eikenbladsla, frisee, kumquat, olijfolie, suiker en wildzwijnfilet

Soort:
carpaccio/tartaar / wild
Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Oosterse rettich

Ingrediënten:
gemberwortel, koriander, limoen, maïskiemolie, rettich, rode peper, sjalot en sojasaus

Soort:
carpaccio/tartaar / groente
Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Kleurige kabeljauw

Ingrediënten:
basilicum, kabeljauwfilet, maïskiemolie, olijfolie, rode paprika en spinazie

Soort:
carpaccio/tartaar / vis
Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Recept uit Carpaccio!:

Fruitig parelhoentje

Ingrediënten:
bouillon, framboos, frambozenazijn, honing, maïskiemolie, olijfolie en parelhoenfilet

Soort:
carpaccio/tartaar / wild en gevogelte / mosterd
Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Gemarineerde zalm

Ingrediënten:
dille, grof zeezout, peper, suiker en zalm

Soort:
carpaccio/tartaar / vis
Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Kabeljauw met zalm

Ingrediënten:
dille, kabeljauwfilet, maïskiemolie, olijfolie en zalm

Soort:
carpaccio/tartaar / vis
Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Gemarineerde trostomaat met feta

Ingrediënten:
feta, honing, maïskiemolie, rodewijnazijn en trostomaat

Soort:
carpaccio/tartaar / groente / kaas
Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Smoky fazant

Ingrediënten:
citroen, fazantenborst, granaatappel, olijfolie, pijnboompitjes en rozijn

Soort:
carpaccio/tartaar / wild en gevogelte / paddenstoelen
Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Duivenborst met knolselderijpuree

Ingrediënten:
crème fraîche, duivenborst, knolselderij, melk en olijfolie

Soort:
carpaccio/tartaar / wild en gevogelte
Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Venkel & venkel

Ingrediënten:
groentebouillon, maïskiemolie, sinaasappel, sinaasappelsap, venkelknol en wittewijnazijn

Soort:
carpaccio/tartaar / groente / mosterd
Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / nagerecht uit Carpaccio!:

Peertjes & erwtjes

Ingrediënten:
balsamicoazijn, erwten, handpeer, olijfolie en parmezaanse kaas

Soort:
carpaccio/tartaar / fruit / groente