Sara Lewis - Het Hummus kookboek

Het Hummus kookboek

Verrassende recepten voor een veelzijdige klassieker

Een boek van Sara Lewis

We hebben 54 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Het Hummus kookboek, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

het hummus-kookboek

[*] Maak de lekkerste hummus ooit: authentieke traditionele recepten, maar ook heerlijke variaties en verleidelijke nieuwe ideeën

[*] Meer dan een dip: gebruik hummus in hoofdgerechten, salades, wraps en zelfs muffins

[*] Supergezond: deze heerlijke dip is niet alleen veelzijdig en vetarm, maar zit ook boordevol voedingsstoffen


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Het Hummus kookboek

Een greep uit de 54 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Sara Lewis - Het Hummus kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het Hummus kookboek:

Hummus met honingkip aan spiesen

Ingrediënten:
bladpeterselie, cayennepeper, granaatappelpitjes, griekse yoghurt, honing, hummus, kipfilet, munt, olijfolie, oregano, paprikapoeder en sinaasappelsap

Soort:
gevogelte
Een recept uit Sara Lewis - Het Hummus kookboek

Diner / lunch / voorgerecht uit Het Hummus kookboek:

Hummus met gebakken ui

Ingrediënten:
cayennepeper, citroensap, gedroogde kikkererwten, honing, knoflook, olijfolie, tahin, ui, venkelzaad en zuiveringszout

Soort:
peulvruchten
Een recept uit Sara Lewis - Het Hummus kookboek

Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het Hummus kookboek:

Gelaagde hummussalade

Ingrediënten:
biet, blik groene linzen, cayennepeper, gele paprika, hummus, komijnpoeder, komkommer, little gem, olijfolie, pompoenpitten, rodewijnazijn, tomaat, tomatenpuree, wortel en zonnebloempitten

Soort:
salade / peulvruchten / groente
Een recept uit Sara Lewis - Het Hummus kookboek

Diner / lunch / voorgerecht uit Het Hummus kookboek:

Hummus met noten

Ingrediënten:
amandelen, boter, cayennepeper, citroensap, gedroogde kikkererwten, knoflook, pijnboompitjes, pistache en zuiveringszout

Soort:
peulvruchten
Een recept uit Sara Lewis - Het Hummus kookboek

Diner / lunch / voorgerecht uit Het Hummus kookboek:

Hummus van gemengde bonen met tonijn

Ingrediënten:
cayennepeper, citroen, gemengde bonen uit blik, griekse yoghurt, koriander, lente-ui, olijfolie, paprikapoeder, rode paprika, tahin, tomatenpuree en tonijn in water

Soort:
peulvruchten
Een recept uit Sara Lewis - Het Hummus kookboek

Diner / lunch / voorgerecht uit Het Hummus kookboek:

Hummus met geroosterde flespompoen

Ingrediënten:
cayennepeper, flespompoen, gedroogde kikkererwten, gemberwortel, griekse yoghurt, knoflook, kurkuma, olijfolie, paprikapoeder, tahin, venkelzaad en zuiveringszout

Soort:
peulvruchten
Een recept uit Sara Lewis - Het Hummus kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het Hummus kookboek:

Musabaha

Ingrediënten:
bladpeterselie, citroen, ei, gedroogde kikkererwten, groene chilipeper, hummus, knoflook, komijnzaad, korianderzaad, olijfolie, paprikapoeder, tahin en zuiveringszout

Soort:
peulvruchten / eieren, kaas en zuivel
Een recept uit Sara Lewis - Het Hummus kookboek

Recept uit Het Hummus kookboek:

Taratorsaus

Ingrediënten:
bladpeterselie, cayennepeper, citroensap, knoflook, olijfolie, tahin en walnoten

Soort:
saus
Een recept uit Sara Lewis - Het Hummus kookboek

Bijgerecht uit Het Hummus kookboek:

Broodstengels

Ingrediënten:
durumbloem, ei, fijne kristalsuiker, instantgist, olijfolie, rozemarijn, sesamzaad en venkelzaad

Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit Sara Lewis - Het Hummus kookboek

Diner / lunch / voorgerecht uit Het Hummus kookboek:

Hummus zonder koken

Ingrediënten:
cayennepeper, citroensap, kikkererwten uit blik, olijfolie, paprikapoeder, sumak en tahin

Soort:
peulvruchten
Een recept uit Sara Lewis - Het Hummus kookboek

Diner / lunch / voorgerecht uit Het Hummus kookboek:

Wittebonenhummus met pittige mais

Ingrediënten:
cannellinibonen, cayennepeper, citroensap, gerookte paprika, hennepzaad, komijnpoeder, koriander, lente-ui, minimaiskolf, olijfolie, paprikapoeder, tahin en tomatenpuree

Soort:
peulvruchten
Toon alle 54 recepten in dit boek