Rucola met kalfsvlees

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 147 in Zomer van De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht
Soort:
salade / vlees
Bereidingstijd:
15 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Gevulde inktvis - calamari ripieni in teglia

Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Wiener Würstchen - Weense worst

Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Cordon blue, koud geserveerd

Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Vitello tonnato - Kalfsvlees met tonijnsaus

Een recept uit Frans van Munster en Karin van Munster - Fratello & Sorella