Kook met Jamie
wedden dat ik van jou een topkok kan maken!
We hebben 160 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Kook met Jamie , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Dit is Jamie Olivers zevende boek, maar het had eigenlijk zijn eerste moeten zijn. ‘Kook met Jamie’ is namelijk een moderne klassieker met daarin alles wat een thuiskok zou moeten weten. Het is een ware kookbijbel. Alles is zo opgeschreven en vormgegeven dat je tijdens het lezen kunt doorgaan met koken. Het boek geeft behalve een enorm repertoire aan klassieke recepten, ook uitgebreide achtergrondinformatie over produkten, technieken en vaardigheden. De recepten zijn voorzien van duidelijke stap-voor-stapfoto’s.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Kook met Jamie
Een greep uit de 160 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: basisrecept voor risotto, boter, bouillon, citroensap, extra vierge olijfolie, gorgonzola, handappels, marjolein, parmezaanse kaas, walnoten, zachte geitenkaas, zeezout en zwarte peper
Keuken: Italiaans
Soort: risotto / vegetarisch
Ingrediënten: custardvla, gember, rabarber, sinaasappels en suiker
Soort: vegetarisch
1 notitie
Ingrediënten: balsamicoazijn, bleekselderijhart, bloemige aardappelen, citroen, extra vierge olijfolie, knoflook, melk, rode spaanse peper, rozemarijn, rucola, kruiden, zeeduivelfilets, zeezout, zwarte olijven en zwarte peper
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: citroensap, extra vierge olijfolie, munt, rode spaanse peper, zeezout en zwarte peper
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: bloemkool, boter, citroen, geblancheerde amandelen, gedroogde rode pepers, komijnzaad, korianderzaad, olijfolie en zeezout
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: basis risotto, boter, bouillon, citroen, extra vierge olijfolie, knoflook, muskaatnoot, parmezaanse kaas, spinazie, zachte geitenkaas, zeezout en zwarte peper
Keuken: Italiaans
Soort: risotto / vegetarisch
Ingrediënten: boter, bruin krabvlees, citroen, gember, groene kardemompeulen, knoflook, kokosmelk, komijnzaad, koriander, kurkuma, olijfolie, rode spaanse peper, venkelzaad, wit krabvlees, witte ui, zeezout, zwarte peper en zwart mosterdzaad
Keuken: Indiaas
Soort: curry / vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: courgette, dijon-mosterd, extra vierge olijfolie, kappertjes, munt, olijfolie, peterselie, rode-wijnazijn, zeezout en zwarte peper
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: bouillon, knoflook, olijfolie, tijm, ui, varkensschouder, venkelknollen, venkelzaad, witte wijn, wortel en zeezout
Soort: vlees
Ingrediënten: bladpeterselie, boter, extra vierge olijfolie, gedroogde rode spaanse peper, groentebouillon, kaneel, korianderzaad, muskuskalebas, olijfolie, parmezaanse kaas, pastadeeg, salie, venkelloof, venkelzaad, zeezout en zwarte peper
Soort: pasta/noodles / vegetarisch
Ingrediënten: allspice, bloem, boter, citroen, gedroogde gist, kaneel, nootmuskaat, sinaasappel, suiker, vanillestokje, volle melk en zonnebloemolie
Soort: gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Ingrediënten: bleekselderij, bloem, chianti, gedroogde porcini, kaneelstokje, knoflook, laurier, olijfolie, pruimtomaten in blik, rode ui, rozemarijn, runderschenkel, wortel, zeezout en zwarte peper
Soort: stoofgerecht / vlees
Ingrediënten: boter, citroen, doperwten, mager rookspek, olijfolie, zeezout en zwarte peper
Soort: vlees
Ingrediënten: basisrecept voor risotto, boter, bouillon, extra vierge olijfolie, gestoofd vlees, parmezaanse kaas, tijm, zeezout en zwarte peper
Keuken: Italiaans
Soort: vlees
Ingrediënten: amandelen, bakpoeder, boter, ei, gemberpoeder, kaneel, kruidnagel, lichtbruine basterdsuiker, limoen, mascarpone, nootmuskaat, poedersuiker, sinaasappel, volvette roomkaas, walnoten, wortel, zeezout en zelfrijzend bakmeel
Soort: gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Ingrediënten: balsamicoazijn, citroen, knoflook, komijnzaad, koriander, kruidnagels, paprikapoeder, sinaasappel, tijm, tomatenketchup, varkensfilet, venkelzaad, zeezout en zwarte peper
Soort: vlees
Ingrediënten: bladpeterselie, citroensap, engelse mosterd, mayonaise, rode appel, rode ui, witte kool, wortel, zeezout en zwarte peper
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: citroensap, doperwten, extra vierge olijfolie, munt, oregano, tonijnsteaks, tuinbonen, zeezout en zwarte peper
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: balsamicoazijn, basilicum, boter, coquilles, knoflook, olijfolie, pancetta, tomaten, zeezout en zwarte peper
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: crème fraîche, extra vierge olijfolie, gedroogde rode spaanse peper, knoflook, mosselen, tijm, venkelknol, witte ui, witte wijn, zeezout en zwarte peper
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Toon alle 160 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789021580593
ISBN10
9021580594
Andere uitgaven
9789021563565