Jamie Oliver - Kook met Jamie

Kook met Jamie

wedden dat ik van jou een topkok kan maken!

Een boek van Jamie Oliver

We hebben 160 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Kook met Jamie, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Dit is Jamie Olivers zevende boek, maar het had eigenlijk zijn eerste moeten zijn. ‘Kook met Jamie’ is namelijk een moderne klassieker met daarin alles wat een thuiskok zou moeten weten. Het is een ware kookbijbel. Alles is zo opgeschreven en vormgegeven dat je tijdens het lezen kunt doorgaan met koken. Het boek geeft behalve een enorm repertoire aan klassieke recepten, ook uitgebreide achtergrondinformatie over produkten, technieken en vaardigheden. De recepten zijn voorzien van duidelijke stap-voor-stapfoto’s.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Kook met Jamie

Een greep uit de 160 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:

Pappardelle met een ragù van kleine gehaktballetjes

Ingrediënten:
basilicum, boter, citroen, ei, gehakt, kaneel, knoflook, muskaatnoot, olijfolie, parmezaanse kaas, pastadeeg, rode spaanse pepers, rode-wijnazijn, tomaat in blik, zeezout en zwarte peper

Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Kook met Jamie:

Kleverige kreeft als borrelhap

Ingrediënten:
citroen, gember, honing, knoflook, koriander, kreeften, lente-uitjes, olijfolie, rode spaanse peper, zeezout en zwarte peperkorrels

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Brunch / diner / lunch / nagerecht uit Kook met Jamie:

Een aangename worteltaart met glazuur van limoen en mascarpone

Ingrediënten:
amandelen, bakpoeder, boter, ei, gemberpoeder, kaneel, kruidnagel, lichtbruine basterdsuiker, limoen, mascarpone, nootmuskaat, poedersuiker, sinaasappel, volvette roomkaas, walnoten, wortel, zeezout en zelfrijzend bakmeel

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:

Gepocheerde zalmsteak

Ingrediënten:
biet, bleekselderij, laurier, peterselie, tijm, tomaten, ui, venkelknol, witte wijn, witte-wijnazijn, wortel, zalmsteaks, zeezout en zwarte peperkorrels

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:

Risotto met paddenstoelen

Ingrediënten:
basisrecept voor risotto, bladpeterselie, bouillon, citroen, extra vierge olijfolie, knoflook, parmezaanse kaas, tijm, wilde paddenstoelen, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto / vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie 1 notitie

Brunch / diner / lunch / nagerecht / avondmaal uit Kook met Jamie:

Chocoladetaart van Fifteen

Ingrediënten:
bloem, boter, cacaopoeder, ei, pure chocolade, sinaasappel, slagroom, suiker, volle melk en zout

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:

De lekkerste stoofpot met pastakussentjes gevuld met aardappel en rucola

Ingrediënten:
bladpeterselie, bleekselderij, bloem, bloemige aardappelen, boter, citroen, kalfswangen, knoflook, muskaatnoot, olijfolie, parmezaanse kaas, pastadeeg, rode ui, rozemarijn, rucola, tijm, tomaat in blik, witte wijn, wortel, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Bijgerecht uit Kook met Jamie:

Wortels van de kantinedames

Ingrediënten:
bladpeterselie, boter, extra vierge olijfolie, groentebouillon, knoflook, sinaasappel, witte wijn, wortels, zeezout en zwarte peper

Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:

Zwarte-engeltjes-taglia

Ingrediënten:
bladpeterselie, boter, citroen, coquilles, extra vierge olijfolie, knoflook, rode spaanse peper, witte wijn, zeezout, zwarte pasta en zwarte peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Toon alle 160 recepten in dit boek