Jamie Oliver - Kook met Jamie

Kook met Jamie

wedden dat ik van jou een topkok kan maken!

Een boek van Jamie Oliver

We hebben 160 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Kook met Jamie, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Dit is Jamie Olivers zevende boek, maar het had eigenlijk zijn eerste moeten zijn. ‘Kook met Jamie’ is namelijk een moderne klassieker met daarin alles wat een thuiskok zou moeten weten. Het is een ware kookbijbel. Alles is zo opgeschreven en vormgegeven dat je tijdens het lezen kunt doorgaan met koken. Het boek geeft behalve een enorm repertoire aan klassieke recepten, ook uitgebreide achtergrondinformatie over produkten, technieken en vaardigheden. De recepten zijn voorzien van duidelijke stap-voor-stapfoto’s.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Kook met Jamie

Een greep uit de 160 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Picknick / diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Kook met Jamie:

Ouderwetse ingemaakte krab

Ingrediënten:
boter, bruin krabvlees, citroen, gedroogde spaanse peper, muskaatnoot, venkeltopjes, venkelzaad, wit krabvlees, zeezout en zwarte peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / paté/terrine
Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Kook met Jamie:

Gnocchi met gorgonzola dolce

Ingrediënten:
boter, gnocchi, gorgonzola dolce, marjolein, parmezaanse kaas, slagroom, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:

Verrukkelijke pastei met lamsschenkel

Ingrediënten:
bladerdeeg, bleekselderij, bloem, lamsschenkel, meiraap, melk, olijfolie, prei, rode wijn, rozemarijn, tijm, tomatenpuree, ui, wortel, zeezout en zwarte peper

Soort:
vlees
Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:

Jools' favoriete pasta voor de zaterdgmiddag

Ingrediënten:
basilicum, citroen, kaneel, olijfolie, parmezaanse kaas, rigatoni, rode spaanse peper, rode ui, tomaat in blik, tonijn in blik, zeezout en zwarte peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:

Smeuïge eierravioli

Ingrediënten:
boter, eieren, nootmuskaat, parmezaanse kaas, pastadeeg, ricotta, zeezout, zwarte peper en zwarte truffel

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Brunch / diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Kook met Jamie:

Cakejes voor een theekransje

Ingrediënten:
cacaopoeder, cakebeslag, poedersuiker en verse vruchtjes

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:

Fusilli met worst voor echtekerels

Ingrediënten:
bladpeterselie, boter, citroen, fusilli, gedroogde oregano, gedroogde rode spaanse peper, italiaanse worstjes, olijfolie, parmezaanse kaas, venkelzaad, witte wijn, zeezout en zwarte peper

Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Diner / bijgerecht / avondmaal uit Kook met Jamie:

Romige flespompoen

Ingrediënten:
chardonnay, flespompoen, gedroogde rode spaanse peper, koffieroom, korianderzaad, muskaatnoot, olijfolie, parmezaanse kaas, tijm, zeezout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:

Waanzinnig Marokkans lamsvlees

Ingrediënten:
abrikozen, balsamicoazijn, citroen, couscous, cranberry's, dadels, gedroogde rode spaanse peper, groentebouillon, kaneelstokje, kikkererwten, komijnzaad, korianderzaad, lamsschouder, marjolein, olijfolie, rode spaanse peper, rode ui, rozemarijnnaaldjes, rozijnen, venkelzaad, yoghurt, zeezout en zwarte peperkorrels

Soort:
vlees / couscous/bulgur/quinoa
Toon alle 160 recepten in dit boek