Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Sardienen met sjalotten - sardine allo scalogno
- Ingrediënten:
- bloem, ei, olijfolie, peper, sjalot, verse bladpeterselie, verse sardines, wittewijnazijn en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, droge witte wijn, ei, groene paprika, knoflook, laurierblad, melk, olijfolie, peper, peterselie, room, suiker, tijm, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / buffet / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / voorgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / voorgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / voorgerecht uit Nopi:
Diner / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:
Diner / voorgerecht uit Vis uit Blik:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / voorgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Made in Italy:
Diner / voorgerecht uit Harmonie Op Je Bord: