Lakerda - gezouten bonito en Garato - gezouten makreel

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 290 in De Joodse keuken .

Keuken:
Sefardisch / Joods
Gang:
voorgerecht
Soort:
vis

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Dashi

Een recept uit Albert Kooy - De Nieuwe Nederlandse Keuken

Bonito, habas y pimiento rojo asado - Salade van bonito, tuinbonen en geroosterde rode paprika

Een recept uit Virgilio Martinez - Lima - het kookboek

Lauwwarme bereiding van hamachi, komkommer en groene appel met een ponzujus en bonitoschaafsel

Een recept uit  - 3 - Topkoks voor thuiskoks

Sgombro sott'olie - Ingemaakte makreel, tonijn of bonito

Een recept uit Frans van Munster en Karin van Munster - Fratello & Sorella