Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger
Der Feinschmecker bookazine nr. 1
We hebben 76 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
Wolfram Siebeck was vele jarenlang een van de toonaangevende culinaire critici in Duitsland. Liefhebber van de klassieke Franse keuken maar zeker geen tegenstander van de lichtere stijl van de nouvelle cuisine richtte hij zijn peilen wel op pretentie zonder degelijke inhoud. Siebeck was ook niet bang om grote chefs thuis uit te nodigen en te confronteren met zijn zelfgemaakte recepten. In deze bookazine behandelt hij traditionele gerechten uit de Duitse en internationale keuken.
- meer dan 3 jaar geleden door Thomas de Beer geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger
Een greep uit de 76 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: boter, champignons, citroen, gedroogde tomaten in olie, peper, savooiekool, walnoten en zout
Keuken: Duits
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: basilicum, dragon-vinaigrette, grof gemalen peper, grof zeezout, laurier, prei, sardines op olie, sjalot, tomatenconcassé, water, witte bonen, wortel, zout en zwarte olijven
Keuken: Frans / Duits
Soort: vegan
Ingrediënten: eendenbout, kerriepoeder, knolselderij, olie, vastkokende aardappelen, wortelen, zout en zwarte peper
Keuken: Duits
Soort: gevogelte / eenpansgerecht
Ingrediënten: bloem, boter, eidooier, eiwit, korrelssuiker en suiker
Keuken: Noors
Soort: koek en gebak / vegetarisch
Ingrediënten: aardappelpuree girardet, cayennepeper, gamba's, olijfolie, peterselie, saffraanpoeder en zout
Keuken: Zwitsers
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: boter, citroensap, groente, knoflook, room, scherpe paprika, snoekbaarsfilet, snoekfilet, ui, witte peper, zout, zure room en zuurkool
Keuken: Hongaars
Soort: vis
Ingrediënten: blanke eendenfond, eendenbout, kerriepoeder, knolselderij, olie, vastkokende aardappelen, wortel, zout en zwarte peper
Keuken: Duits
Soort: gevogelte
Ingrediënten: kippenvlees, lamsvlees, puy-linzen, rundvlees en vinaigrette
Keuken: Frans
Soort: salade / gevogelte
Ingrediënten: dragonazijn, olijfolie, sjalotten, zout en zwarte peper
Soort: vinaigrette
Ingrediënten: ansjovisfilet, cayennepeper, citroensap, knoflook, olijfolie, roodbaarsfilet, saffraanpoeder, tijmthee, tomaten-concassé, tomatenpuree, ui, venkelzaad, witbrood, witte wijn, zout en zwarte olijvenpuree
Keuken: Frans
Soort: vis
Ingrediënten: champignonafsnijsel, citroensap, forelgraten, forelkoppen, laurier, peperkorrels, prei, ui, water, witte wijn en zout
Keuken: Internationaal
Soort: bouillon
Ingrediënten: boter, chilipeper, citroensap, dille, kerrie, kippenbouillon, komkommer, room, zalm en zout
Keuken: Duits
Soort: soep/bouillon
Ingrediënten: aardappel, gedroogde tomaten in olie, gruyère, laurier, nootmuskaat, olijfolie, peper, prei, rookspek en zout
Keuken: Frans
Soort: soep/bouillon
Ingrediënten: citroen, droge witte wijn, kalfsschouder, knoflook, laurier, olijfoliebrood, peper, selderij, sjalotten, spaanse peper, tomaten, wortel, zout en zwarte olijven zonder pit
Keuken: Mediterraans
Soort: kalfsvlees
Ingrediënten: extra vierge olijfolie, knoflook, room, vastkokende aardappelen en zout
Keuken: Zwitsers
Ingrediënten: aardappelen, aubergine, courgette, knoflook, olijfolie, rode paprika, sjalot, tijm, vleestomaten, witte peperkorrels, zout en zwarte peperkorrels
Keuken: Frans
Soort: groente
Ingrediënten: azijn, chilipeper, gedroogde dragon, gember, karwijzaad, knoflook, madeira, olijfolie, ossenstaart, peterseliewortel, rode wijnazijn, selderij, sojasaus, ui, witte kool, witte peperkorrels, wortel en zout
Keuken: Duits
Soort: rundvlees
Ingrediënten: banaan, boter, citroen, gember, kokosijs, korianderzaad, munt, rum, suiker en vanille-ijs
Keuken: Duits
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: aalbessen, aardappelmeel, aardbeien, bramen, eiwit, frambozen, gember, maïzena, rode wijn en suiker
Keuken: Noord-west-Europees
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: azijn, knoflook, mosterd, olijfolie, sherry, slagroom, walnootolie, zout en zwarte peper
Soort: vinaigrette
Toon alle 76 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar