Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger
Der Feinschmecker bookazine nr. 1
We hebben 76 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
Wolfram Siebeck was vele jarenlang een van de toonaangevende culinaire critici in Duitsland. Liefhebber van de klassieke Franse keuken maar zeker geen tegenstander van de lichtere stijl van de nouvelle cuisine richtte hij zijn peilen wel op pretentie zonder degelijke inhoud. Siebeck was ook niet bang om grote chefs thuis uit te nodigen en te confronteren met zijn zelfgemaakte recepten. In deze bookazine behandelt hij traditionele gerechten uit de Duitse en internationale keuken.
- meer dan 4 jaar geleden door Thomas de Beer geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger
Een greep uit de 76 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: aardappelpuree girardet, cayennepeper, gamba's, olijfolie, peterselie, saffraanpoeder en zout
Keuken: Zwitsers
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: boter, champignons, citroen, crème fraîche, forel, laurier, peperkorrels, port, prei, sjalotten, tomatenpuree, ui, visfond, witte wijn en zout
Keuken: Duits
Soort: vis
Ingrediënten: bleekselderij, boter, citroensap, eekhoorntjesbrood, gedroogd eekhoorntjesbrood, kippenbouillon, knoflook, olijfolie, peterseliewortel, prei, risottorijst, ui, witte wijn, wortel, zout en zwarte peper
Keuken: Italiaans
Soort: rijst / vegetarisch
Ingrediënten: cognac, gember, gerookt spek, jeneverbessen, kaneel, kruidnagel, laurier, mosterd, reeborst, reebout, reehals, rodebessengelei, rode wijn, sjalotten, tijm, tomatenpuree, ui, wild, wortel, zout en zwarte peperkorrels
Keuken: Duits
Soort: stoofgerecht
Ingrediënten: aardappelen, aubergine, courgette, knoflook, olijfolie, rode paprika, sjalot, tijm, vleestomaten, witte peperkorrels, zout en zwarte peperkorrels
Keuken: Frans
Soort: groente
Ingrediënten: basmatirijst, citroensap, kerriepoeder, olijfolie, pijnboompitten, roodbaarsfilet, rozijnen, sjalot en zout
Keuken: Indiaas
Ingrediënten: aardappelen, boter, broodkruim, citroen, crème fraîche, ei, eidooier, knoflook, lamsgehakt, peper, room, savooiekool, sjalotten, spek, tijm, witte wijn en zout
Keuken: Duits
Ingrediënten: boter, boudin noir, citroensap, groente, kalfslever, knoflook, konijnenlever, room, scherpe paprika, ui, witte peper, zout, zure room en zuurkool
Keuken: Hongaars
Soort: worst / orgaanvlees
Ingrediënten: kwartelborst, kwartelbout, puy-linzen en vinaigrette
Keuken: Frans
Soort: salade / gevogelte
Ingrediënten: azijn, knoflook, mosterd, olijfolie, sherry, sjalot, zout en zwarte peper
Soort: vinaigrette
Ingrediënten: bloemige aardappel, kippenbouillon, knoflook, olijfolie, tarbot, tijm en zout
Keuken: Duits
Soort: vis
Ingrediënten: braadvet en ongepelde knoflooktenen
Keuken: Internationaal
Ingrediënten: eendenbout, gedroogd eekhoorntjesbrood, knolselderij, olie, vastkokende aardappelen, wortelen, zout en zwarte peper
Keuken: Duits
Soort: gevogelte / eenpansgerecht
Ingrediënten: knoflook, olijfolie, puy-linzen, schapenkaas, tijm en zwarte peper
Keuken: Duits
Soort: salade / kaas
Ingrediënten: boter, courgette, crème fraîche, ei, gekookte ham, gruyère, nootmuskaat, peper, room en zout
Keuken: Italiaans
Soort: varkensvlees / groente
Ingrediënten: bloem, boter, geraspte chocolade, geraspte hazelnoten en suiker
Keuken: Hongaars / Midden-Europees
Soort: koek en gebak / vegetarisch
Ingrediënten: boter, cayennepeper, citroensap, forel, limoen, stoofvocht en witte wijn
Keuken: Duits
Soort: vis
Ingrediënten: extra vierge olijfolie, knoflook, room, vastkokende aardappelen en zout
Keuken: Zwitsers
Ingrediënten: ansjovis, ei, kropsla, olijfolie, rode wijnazijn, tomaten, tonijn uit blik, zout, zwarte olijven en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: salade
Ingrediënten: boter, citroensap, gemberpoeder, groente, jeneverbessen, korianderzaad, laurier, peper, suiker, ui, witte wijn, zout, zure appel en zuurkool uit blik
Keuken: Duits
Toon alle 76 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar