Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger
Der Feinschmecker bookazine nr. 1
We hebben 76 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
Wolfram Siebeck was vele jarenlang een van de toonaangevende culinaire critici in Duitsland. Liefhebber van de klassieke Franse keuken maar zeker geen tegenstander van de lichtere stijl van de nouvelle cuisine richtte hij zijn peilen wel op pretentie zonder degelijke inhoud. Siebeck was ook niet bang om grote chefs thuis uit te nodigen en te confronteren met zijn zelfgemaakte recepten. In deze bookazine behandelt hij traditionele gerechten uit de Duitse en internationale keuken.
- bijna 4 jaar geleden door Thomas de Beer geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger
Een greep uit de 76 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: boter, champignons, citroen, droge riesling, eau de vie, geklaarde boter, knoflook, knolselderij, peper, poularde, prei, room, sjalotten, soepkip, tijm, ui, wortel en zout
Keuken: Frans
Soort: gevogelte
Ingrediënten: kalfschenkel, knoflook, olijfolie, prei, rozemarijn, sjalotten, tijm, tomaat, witte wijn, wortel, zout, zwarte olijven met pit en zwarte peper
Keuken: Mediterraans
Soort: kalfsvlees
Ingrediënten: aalbessen, aardappelmeel, aardbeien, bramen, eiwit, frambozen, gember, maïzena, rode wijn en suiker
Keuken: Noord-west-Europees
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: knoflook, olijfolie, puy-linzen, schapenkaas, tijm en zwarte peper
Keuken: Duits
Soort: salade / kaas
Ingrediënten: bloemige aardappel, kippenbouillon, knoflook, olijfolie, tarbot, tijm en zout
Keuken: Duits
Soort: vis
Ingrediënten: artisjokbodems, bloemkool, cayennepeper, champignons, citroensap, droge witte wijn, koriander, laurier, olijfolie, pareluitjes, peper, prei, rozemarijn, saffraan en zout
Keuken: Grieks
Soort: vegan
Ingrediënten: braadvet en ongepelde knoflooktenen
Keuken: Internationaal
Ingrediënten: aardappel, cayennepeper, court-bouillon, kabeljauw, room, scherpe mosterd, vis en zout
Keuken: Duits
Soort: boter en olie
Ingrediënten: boter, boudin noir, citroensap, groente, kalfslever, knoflook, konijnenlever, room, scherpe paprika, ui, witte peper, zout, zure room en zuurkool
Keuken: Hongaars
Soort: worst / orgaanvlees
Ingrediënten: boter, citroensap, korianderzaad, roodbaarsfilet, room, savooiekool, sjalot, suiker en zout
Keuken: Duits
Soort: vis
Ingrediënten: eendenbout, gedroogd eekhoorntjesbrood, knolselderij, olie, vastkokende aardappelen, wortelen, zout en zwarte peper
Keuken: Duits
Soort: gevogelte / eenpansgerecht
Ingrediënten: kruidnagel, laurier, peper, prei, selderij, water, wijn en wortel
Soort: vegan / bouillon / zuivel
Ingrediënten: aardappel, gedroogde tomaten in olie, gruyère, laurier, nootmuskaat, olijfolie, peper, prei, rookspek en zout
Keuken: Frans
Soort: soep/bouillon
Ingrediënten: boter, jeneverbessen, madeira, mirepoix van groente, plantaardige olie, port, reebotten, reefilet, reerug, rookspek, tomatenpuree, truffel, wild, wildfond, zeezout en zwarte peperkorrels
Keuken: Duits
Ingrediënten: boter, courgette, crème fraîche, ei, gekookte ham, gruyère, nootmuskaat, peper, room en zout
Keuken: Italiaans
Soort: varkensvlees / groente
Ingrediënten: banaan, boter, citroen, gember, kokosijs, korianderzaad, munt, rum, suiker en vanille-ijs
Keuken: Duits
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: bloem, boter, citroenrasp, hazelnootmeel, kaneel, kruidnagelpoeder en suiker
Keuken: Hongaars / Midden-Europees
Soort: koek en gebak / vegetarisch
Ingrediënten: boter, donkere chocolade, eidooier, eiwit, espressokoffie, grand marnier, poedersuiker, sinaasappelzest en slagroom
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: extra vierge olijfolie, knoflook, room, vastkokende aardappelen en zout
Keuken: Zwitsers
Ingrediënten: amandelstiften, bittere chocolade, bloem, boter, ei, slagroom, suiker en witte rum
Keuken: Frans
Soort: gebak/koek/taart/pudding
Toon alle 76 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar