Rotbarsch auf Provenzalische art - Provençaalse roodbaars

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 54 in Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger .

Keuken:
Frans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
vis

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Canapés met gerookte kip

Serveersuggestie Canapés met gerookte kip

Garnalenpasta

Een recept uit Johannes van Dam - De Dikke van Dam

Risotto met zeebanket, venkel en rode pepertjes

Een recept uit Jamie Oliver - The naked chef

Scotch woodcock

Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe