Irene van Blommestein - Parade van pasta & pizza

Parade van pasta & pizza

Een boek van Irene van Blommestein

We hebben 111 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Parade van pasta & pizza, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Parade van pasta & pizza

Een greep uit de 111 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Irene van Blommestein - Parade van pasta & pizza

Bijgerecht uit Parade van pasta & pizza:

Hollandaisesaus

Ingrediënten:
boter, eidooier, foelie, mosterdpoeder, peper, peperkorrel, sjalot, suiker, witte wijnazijn en zout

Keuken:
Europees / Frans
Soort:
warme sauzen / vegetarisch
Een recept uit Irene van Blommestein - Parade van pasta & pizza

Bijgerecht uit Parade van pasta & pizza:

Witte wijnsaus

Ingrediënten:
boter, droge witte wijn, kippenbouillon, mosterd, peper, peperkorrel, sjalot, slagroom, verse peterselie, worcestersaus en zout

Keuken:
Europees
Soort:
warme sauzen / vegetarisch
Een recept uit Irene van Blommestein - Parade van pasta & pizza

Diner / lunch / voorgerecht uit Parade van pasta & pizza:

Preisoep met zure room

Ingrediënten:
belegen goudse kaas, boter, eidooier, kippenbouillon, knoflook, nootmuskaat, peper, prei, spekblokjes, tijm, ui, farfalle, zout en zure room

Keuken:
Europees
Soort:
vlees / soep/bouillon / pasta/noodles / gevogelte
Een recept uit Irene van Blommestein - Parade van pasta & pizza

Lunch uit Parade van pasta & pizza:

Pizza-omelet

Ingrediënten:
belegen goudse kaas, boter, champignon, ei, katenspek, oregano, peper, tomaat, tomatenketchup, ui, yoghurt en zout

Keuken:
Europees / Nederlands
Soort:
vlees / ei/omelet/frittata
Een recept uit Irene van Blommestein - Parade van pasta & pizza

Diner / lunch / voorgerecht uit Parade van pasta & pizza:

Drie-kleuren-macaroni

Ingrediënten:
belegen goudse kaas, gele tagliatelle, groene olijven zonder pit, groene tagliatelle, olie, olijfolie, peper, rode paprika, slagroom, verse peterselie, vleestomaat en zout

Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Irene van Blommestein - Parade van pasta & pizza

Diner / nagerecht uit Parade van pasta & pizza:

Gevulde vijgen in portsaus

Ingrediënten:
aardappelmeel, gedroogde vijgen, hazelnoten, kaneel, koffieroom, mon chou, rode port, roomkaas en vloeibare honing

Keuken:
Mediterraans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / zuivel
Een recept uit Irene van Blommestein - Parade van pasta & pizza

Diner / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:

Minestrone met lamsvlees

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, diepvriesdoperwtjes, diepvriessperziebonen, doperwten, droge witte wijn, knoflook, lamsschouder, lamsschouderfilet, macaroni, oude goudse kaas, peper, rode paprika, rozemarijn, sperziebonen, spiraalmacaroni, tabasco, tijm, ui, vleesbouillon, vleestomaat, witte bonen uit blik en zout

Keuken:
Mediterraans / Italiaans
Soort:
soep/bouillon / pasta/noodles / lamsvlees
Een recept uit Irene van Blommestein - Parade van pasta & pizza

Diner / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:

Macaroni met tonijnsaus

Ingrediënten:
boter, citroensap, crème fraîche, elleboogjesmacaroni, gembersiroop, gevulde olijven, koffieroom, macaroni, peper, tonijn op olie, venkelknol en zout

Keuken:
Europees
Soort:
pasta/noodles / vis
Een recept uit Irene van Blommestein - Parade van pasta & pizza

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:

Pizza met paddestoelen

Ingrediënten:
boter, champignon, oesterzwam, oregano, oude goudse kaas, paddestoelenmelange, peper, pizzadeeg, pizzasaus, shiitake, tijm en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pizza / vegetarisch / paddenstoelen
Een recept uit Irene van Blommestein - Parade van pasta & pizza

Diner / voorgerecht uit Parade van pasta & pizza:

Kippesoep met engelenhaar

Ingrediënten:
engelenhaar, fijne vermicelli, foelie, kip, laurierblad, peper, peperkorrel, tijm, ui, verse peterselie, wortel en zout

Keuken:
Europees / Nederlands
Soort:
soep/bouillon / pasta/noodles / gevogelte
Een recept uit Irene van Blommestein - Parade van pasta & pizza

Diner / lunch / voorgerecht uit Parade van pasta & pizza:

Bleekselderij-kaassoep

Ingrediënten:
belegen goudse kaas, bleekselderij, bloem, boter, groentebouillon, macaroni, melk, peper, spiraalmacaroni, verse peterselie en zout

Keuken:
Europees / Nederlands
Soort:
soep/bouillon / pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Irene van Blommestein - Parade van pasta & pizza

Diner / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:

Macaroni met spinazi en kabeljauw

Ingrediënten:
belegen goudse kaas, boter, citroen, citroensap, diepvriesspinazie, droge witte wijn, kabeljauwfilet, lintmacaroni, macaroni, maïzena, nootmuskaat, peper, slagroom, spiraalmacaroni en zout

Keuken:
Europees
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles / vis
Toon alle 111 recepten in dit boek