Irene van Blommestein - Parade van pasta & pizza

Parade van pasta & pizza

Een boek van Irene van Blommestein

We hebben 111 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Parade van pasta & pizza, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Parade van pasta & pizza

Een greep uit de 111 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Irene van Blommestein - Parade van pasta & pizza

Bijgerecht uit Parade van pasta & pizza:

Tomatensaus

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, knoflookpoeder, kruidenbouillon, laurierblad, oregano, peper, slagroom, tomatenpuree, ui en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
warme sauzen / vegetarisch
Een recept uit Irene van Blommestein - Parade van pasta & pizza

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:

Canneloni met gehakt, salie en walnoten

Ingrediënten:
boter, cannelloni, crème fraîche, ei, gehaktkruiden, kalfsgehakt, kippenbouillon, kippengehakt, paneermeel, peper, ui, verse peterselie, verse salieblaadjes, walnoten en zout

Keuken:
Europees
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / kalfsvlees / pasta/noodles / gevogelte
Een recept uit Irene van Blommestein - Parade van pasta & pizza

Diner / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:

Volkorenmacaroni met tahoe

Ingrediënten:
crème fraîche, hazelnoten, ketjap manis, kruidenkaas, olie, peper, prei, tahoe, volkoren macaroni, wortel, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Europees
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch / soja
Een recept uit Irene van Blommestein - Parade van pasta & pizza

Diner / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:

Brede tagliatelle met kip en amandelsaus

Ingrediënten:
brede lintpasta, gemalen amandelen, kipfilet, kippenbouillon, lasagnette, marjolein, olie, peper, sinaasappelsap, tabasco, ui, wortel, zonnebloemolie, zout en zure room

Keuken:
Europees
Soort:
pasta/noodles / gevogelte
Een recept uit Irene van Blommestein - Parade van pasta & pizza

Diner / lunch / voorgerecht uit Parade van pasta & pizza:

Macaronisalade met mosselen en garnalen

Ingrediënten:
citroensap, crème fraîche, garnalen, gembersiroop, krabstick, macaroni, mosselen, noorse garnalen, peper, schelpjesmacaroni, slablad, tomaat en whisky

Keuken:
Europees / Nederlands
Soort:
salade / pasta/noodles / schaal- en schelpdieren / cocktails
Een recept uit Irene van Blommestein - Parade van pasta & pizza

Diner / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:

Lasagne met kabeljauw en paprika

Ingrediënten:
bloem, groene lasagne, groene paprika, kabeljauwfilet, knoflook, mon chou, olie, olijfolie, oude goudse kaas, paprikapoeder, rode paprika, ui, roomkaas en visbouillon

Keuken:
Europees
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles / vis
Een recept uit Irene van Blommestein - Parade van pasta & pizza

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:

Tomaten-vissoep

Ingrediënten:
gedroogde dragon, mosselen, noorse garnalen, peper, schelpjesmacaroni, schelvisfilet, snijbonen, tomatensap, ui, verse bieslook, verse peterselie, visbouillontablet, zout en zure room

Keuken:
Europees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit Irene van Blommestein - Parade van pasta & pizza

Diner / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:

Tagliatelle met konijn

Ingrediënten:
bloem, boter, cayennepeper, crème fraîche, knoflook, konijnenbout, peper, rozemarijn, tagliatelle, vleesbouillon, vleestomaat, zout en zwarte olijven

Keuken:
Mediterraans / Italiaans
Soort:
pasta/noodles / wild
Een recept uit Irene van Blommestein - Parade van pasta & pizza

Bijgerecht uit Parade van pasta & pizza:

Béchamelsaus variatie met kruiden

Ingrediënten:
bloem, boter, laurierblad, melk, peper, peperkorrel, sjalot, verse bieslook, verse bladselderij, verse gemengde kruiden, verse kervel, verse peterselie en zout

Keuken:
Europees
Soort:
warme sauzen / vegetarisch
Een recept uit Irene van Blommestein - Parade van pasta & pizza

Basisrecept uit Parade van pasta & pizza:

Pasta met een kleurtje

Ingrediënten:
bloem, ei, kurkumapoeder, olie, rode bietensap, saffraanpoeder, spinazie, tomatenpuree, verse basilicum, kruiden, verse peterselie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / beslag/deeg / vegetarisch
Een recept uit Irene van Blommestein - Parade van pasta & pizza

Lunch uit Parade van pasta & pizza:

Pizza-omelet

Ingrediënten:
belegen goudse kaas, boter, champignon, ei, katenspek, oregano, peper, tomaat, tomatenketchup, ui, yoghurt en zout

Keuken:
Europees / Nederlands
Soort:
vlees / ei/omelet/frittata
Toon alle 111 recepten in dit boek