Irene van Blommestein

We hebben 57 boeken van Irene van Blommestein waarvan 2 boeken mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Irene van Blommestein? Registreren is gratis!

Boeken van Irene van Blommestein

Kijk voor meer boeken.

Recepten van Irene van Blommestein

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Irene van Blommestein - Toetjes & desserts

Diner / nagerecht uit Toetjes & desserts:

Chocolade-sinaasappeltrifle

Ingrediënten:
cakerol, chocoladevla, hagelslag, koffielikeur, sinaasappel, slagroom en vanillesuiker

Keuken:
Brits
Soort:
schuim/mousse/gelei / fruit / koek en gebak / zuivel
Een recept uit Irene van Blommestein - Parade van pasta & pizza

Diner / lunch / voorgerecht uit Parade van pasta & pizza:

Paprika-lasagnaterrine

Ingrediënten:
bladgelatine, boter, gele paprika, groene paprika, kruidenbouillon, kwark, lasagnevellen, olie, peper, rode paprika, suiker, ui, wittewijnazijn en zonnebloemolie

Keuken:
Mediterraans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch / paté/terrine
Een recept uit Irene van Blommestein - Parade van pasta & pizza

Bijgerecht uit Parade van pasta & pizza:

Béchamelsaus variatie met kruiden

Ingrediënten:
bloem, boter, laurierblad, melk, peper, peperkorrel, sjalot, verse bieslook, verse bladselderij, verse gemengde kruiden, verse kervel, verse peterselie en zout

Keuken:
Europees
Soort:
warme sauzen / vegetarisch
Een recept uit Irene van Blommestein - Toetjes & desserts

Diner / nagerecht uit Toetjes & desserts:

Abrikozen-kwarkmousse

Ingrediënten:
abrikozencompote, abrikozen uit blik, bladgelatine, dubbeldrank abrikoos-sinaasappel, garneerchocolaatjes en vanillekwark

Soort:
schuim/mousse/gelei
Een recept uit Irene van Blommestein - Parade van pasta & pizza

Bijgerecht uit Parade van pasta & pizza:

Hollandaisesaus

Ingrediënten:
boter, eidooier, foelie, mosterdpoeder, peper, peperkorrel, sjalot, suiker, witte wijnazijn en zout

Keuken:
Europees / Frans
Soort:
warme sauzen / vegetarisch
Een recept uit Irene van Blommestein - Parade van pasta & pizza

Diner / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:

Macaroni met tonijnsaus

Ingrediënten:
boter, citroensap, crème fraîche, elleboogjesmacaroni, gembersiroop, gevulde olijven, koffieroom, macaroni, peper, tonijn op olie, venkelknol en zout

Keuken:
Europees
Soort:
pasta/noodles / vis
Een recept uit Irene van Blommestein - Parade van pasta & pizza

Diner / lunch / voorgerecht uit Parade van pasta & pizza:

Pasta met oesterzwammen en spekjes

Ingrediënten:
kruidenbouillon, lente-ui, maïzena, oesterzwam, ontbijtspek, peper, schelpjesmacaroni, sjalot, slagroom, tagliatelle en zout

Keuken:
Europees
Soort:
vlees / pasta/noodles / varkensvlees
Een recept uit Irene van Blommestein - Parade van pasta & pizza

Diner / nagerecht uit Parade van pasta & pizza:

Gevulde vijgen in portsaus

Ingrediënten:
aardappelmeel, gedroogde vijgen, hazelnoten, kaneel, koffieroom, mon chou, rode port, roomkaas en vloeibare honing

Keuken:
Mediterraans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / zuivel
Een recept uit Irene van Blommestein - Toetjes & desserts

Diner / nagerecht uit Toetjes & desserts:

Lauwwarme hazelnootpuddinkjes

Ingrediënten:
beschuit, blanke hazelnoten, bloem, boter, cranberrycompote, ei, fijne tafelsuiker, kaneel en zout

Keuken:
Europees
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Irene van Blommestein - Parade van pasta & pizza

Diner / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:

Schelpjesmacaroni met vis-garnalensaus

Ingrediënten:
belegen goudse kaas, citroensap, garnalen, kabeljauwfilet, kreeftensoep, peper, pernod, provençaalse kruiden, schelpjesmacaroni, slagroom, verse dille en zout

Keuken:
Europees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Alle recepten van Irene van Blommestein