Irene van Blommestein

We hebben 57 boeken van Irene van Blommestein waarvan 2 boeken mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Irene van Blommestein? Registreren is gratis!

Boeken van Irene van Blommestein

Kijk voor meer boeken.

Recepten van Irene van Blommestein

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Irene van Blommestein - Toetjes & desserts

Diner / nagerecht uit Toetjes & desserts:

Mango-rumtrifle

Ingrediënten:
bitterkoekjes, custardpoeder, hotelcake, kokosmelkpoeder, mango, melk, rum, slagroom, suiker en vruchtensap

Keuken:
Aziatisch / Brits
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Irene van Blommestein - Parade van pasta & pizza

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:

Tomaten-vissoep

Ingrediënten:
gedroogde dragon, mosselen, noorse garnalen, peper, schelpjesmacaroni, schelvisfilet, snijbonen, tomatensap, ui, verse bieslook, verse peterselie, visbouillontablet, zout en zure room

Keuken:
Europees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit Irene van Blommestein - Parade van pasta & pizza

Basisrecept uit Parade van pasta & pizza:

Basisrecept pizzasaus

Ingrediënten:
boter, gedroogde italiaanse kruiden, gezeefde tomaten, italiaanse kruiden, knoflook, olie, olijfolie, suiker, ui en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Irene van Blommestein - Toetjes & desserts

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Toetjes & desserts:

Perentaart met noten

Ingrediënten:
amandellikeur, blanke hazelnoten, bloem, boter, peren uit blik, poedersuiker, slagroom en suiker

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Irene van Blommestein - Parade van pasta & pizza

Diner / nagerecht uit Parade van pasta & pizza:

Gevulde vijgen in portsaus

Ingrediënten:
aardappelmeel, gedroogde vijgen, hazelnoten, kaneel, koffieroom, mon chou, rode port, roomkaas en vloeibare honing

Keuken:
Mediterraans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / zuivel
Een recept uit Irene van Blommestein - Parade van pasta & pizza

Diner / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:

Macaroni met spinazi en kabeljauw

Ingrediënten:
belegen goudse kaas, boter, citroen, citroensap, diepvriesspinazie, droge witte wijn, kabeljauwfilet, lintmacaroni, macaroni, maïzena, nootmuskaat, peper, slagroom, spiraalmacaroni en zout

Keuken:
Europees
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles / vis
Een recept uit Irene van Blommestein - Parade van pasta & pizza

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:

Vlindermacaroni met kalfsvlees en salie

Ingrediënten:
belegen goudse kaas, boter, champignon, crème fraîche, droge witte wijn, kalfsschnitzel, peper, verse salieblaadjes, vleestomaat, vlindermacaroni en zout

Keuken:
Europees / Italiaans
Soort:
kalfsvlees / pasta/noodles
Een recept uit Irene van Blommestein - Toetjes & desserts

Diner / buffet / nagerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Toetjes & desserts:

Peren-kaaspakketjes

Ingrediënten:
boter, fillobladerdeeg, oude kaas en peer

Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit Irene van Blommestein - Parade van pasta & pizza

Diner / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:

Varkenshaasje met kaastortellini

Ingrediënten:
bakgember, boter, gemalen koriander, gemberpoeder, ketoembar, knoflookpoeder, melk, mon chou, peper, tortellini met kaas, varkenshaas, verse bieslook, roomkaas en zout

Keuken:
Europees
Soort:
pasta/noodles / varkensvlees
Een recept uit Irene van Blommestein - Parade van pasta & pizza

Diner / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:

Tagliatelle met lamsvlees-tomatensaus

Ingrediënten:
bloem, boter, crème fraîche, knoflookpoeder, lamsvlees, paprikapoeder, peper, selderijzout, tagliatelle, uienpoeder, verse bladselderij, vleestomaat en zout

Keuken:
Mediterraans / Italiaans
Soort:
pasta/noodles / lamsvlees
Alle recepten van Irene van Blommestein