Irene van Blommestein - Toetjes & desserts

Toetjes & desserts

Een boek van Irene van Blommestein

We hebben 80 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Toetjes & desserts, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

toetjes & desserts
Een boekje om van te watertanden. Met recepten voor gewoon lekkere en ook voor feestelijke nagerechten. Onder ieder recept staan de tijden voor bereiding, wachten (rijzen, bakken in de oven, bevriezen enz.) en afwerking. De tijden variëren van enkele minuten tot meer dan 4 uur, de desserts met ijs. Reuze handig bij het kiezen tussen al dat lekkers.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Toetjes & desserts

Een greep uit de 80 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Irene van Blommestein - Toetjes & desserts

Diner / nagerecht uit Toetjes & desserts:

Rabarberclafoutis

Ingrediënten:
bloem, ei, kaneel, melk, poedersuiker, rabarber, sinaasappellikeur en suiker

Keuken:
Europees
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Irene van Blommestein - Toetjes & desserts

Diner / buffet / nagerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Toetjes & desserts:

Peren-kaaspakketjes

Ingrediënten:
boter, fillobladerdeeg, oude kaas en peer

Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit Irene van Blommestein - Toetjes & desserts

Diner / nagerecht uit Toetjes & desserts:

Chocolademousse met rum

Ingrediënten:
cafe noir-koekjes, chocoladevla, garneerchocolaatjes, rum, slagroom en witte chocolade

Keuken:
Europees
Soort:
schuim/mousse/gelei / zuivel
Een recept uit Irene van Blommestein - Toetjes & desserts

Diner / nagerecht uit Toetjes & desserts:

Warme appelcompote-cake

Ingrediënten:
bloem, citroenrasp, citroensap, ei, fijne tafelsuiker, kaneel, maïzena, moesappel, poedersuiker en zelfrijzend bakmeel

Keuken:
Hollands
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / fruit / koek en gebak
Een recept uit Irene van Blommestein - Toetjes & desserts

Diner / nagerecht uit Toetjes & desserts:

Broodpudding met abrikozen, krenten en rozijnen

Ingrediënten:
boter, citroenrasp, donkerbruine basterdsuiker, ei, gedroogde abrikozen, koekkruiden, krenten, melk, nootmuskaat, oud brood, rozijnen en slagroom

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / brood en broodgerecht
Een recept uit Irene van Blommestein - Toetjes & desserts

Diner / nagerecht uit Toetjes & desserts:

Lauwwarme hazelnootpuddinkjes

Ingrediënten:
beschuit, blanke hazelnoten, bloem, boter, cranberrycompote, ei, fijne tafelsuiker, kaneel en zout

Keuken:
Europees
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Irene van Blommestein - Toetjes & desserts

Diner / nagerecht uit Toetjes & desserts:

Wafels met frambozen en slagroom

Ingrediënten:
basterdsuiker, boter, ei, framboos, melk, olie, poedersuiker, slagroom, suiker, vanillesuiker, zelfrijzend bakmeel en zout

Keuken:
Europees
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Irene van Blommestein - Toetjes & desserts

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Toetjes & desserts:

Chocolade-amandeltaart

Ingrediënten:
amandelessence, blanke amandelen, bloem, boter, ei, koffielikeur, pure chocolade, rum, slagroom, suiker en zout

Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Irene van Blommestein - Toetjes & desserts

Diner / nagerecht uit Toetjes & desserts:

Vruchten met umer

Ingrediënten:
aardbei, bessen, bourbonvanillesuiker, bramen, framboos, kaneelbeschuitjes, suiker, umer, verse munt en zacht fruit

Keuken:
Europees
Soort:
fruit / zuivel
Toon alle 80 recepten in dit boek