Irene van Blommestein - Toetjes & desserts

Toetjes & desserts

Een boek van Irene van Blommestein

We hebben 80 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Toetjes & desserts, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

toetjes & desserts
Een boekje om van te watertanden. Met recepten voor gewoon lekkere en ook voor feestelijke nagerechten. Onder ieder recept staan de tijden voor bereiding, wachten (rijzen, bakken in de oven, bevriezen enz.) en afwerking. De tijden variëren van enkele minuten tot meer dan 4 uur, de desserts met ijs. Reuze handig bij het kiezen tussen al dat lekkers.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Toetjes & desserts

Een greep uit de 80 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Irene van Blommestein - Toetjes & desserts

Diner / nagerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Toetjes & desserts:

Het Hollands kaasplateau

Ingrediënten:
ananas, belegen goudse boerenkaas, belegen leidse kaas, bleekselderij, boter, crackers, druiven, friese nagelkaas, gemberbolletjes op siroop, jong belegen goudse kaas, kernhem kaas, kerstomaat, kruidenkaas, maasdammer, noten, oude boerenkaas, peren, radijs, roomkaas, stokbrood, toastje en verse geitenkaas

Keuken:
Hollands
Soort:
vegetarisch / kaas
Een recept uit Irene van Blommestein - Toetjes & desserts

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Toetjes & desserts:

Kaneel-notencake

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, ei, kaneel, pecannoot, suiker, vanille-essence, vanille-ijs, walnoten, zout en zure room

Keuken:
Europees
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Irene van Blommestein - Toetjes & desserts

Diner / nagerecht uit Toetjes & desserts:

Vruchtencoupe

Ingrediënten:
limoen, papaja, rode grapefruit, vanillesuiker, vanillevla en vooraf en toe

Soort:
fruit / zuivel
Een recept uit Irene van Blommestein - Toetjes & desserts

Diner / nagerecht uit Toetjes & desserts:

Mon-chou gebakjes

Ingrediënten:
basterdsuiker, chocoladepasta, chocoladesticks, garneerchocolaatjes, hazelnootpasta, mon chou, perziken op sap, taartbodem en vanillevla

Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Irene van Blommestein - Toetjes & desserts

Diner / nagerecht uit Toetjes & desserts:

Citroenpudding

Ingrediënten:
bladgelatine, citroensap, slagroom, suiker, vanillevla, verse munt en vooraf en toe

Keuken:
Hollands
Soort:
schuim/mousse/gelei / gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Irene van Blommestein - Toetjes & desserts

Diner / nagerecht uit Toetjes & desserts:

Lauwwarme hazelnootpuddinkjes

Ingrediënten:
beschuit, blanke hazelnoten, bloem, boter, cranberrycompote, ei, fijne tafelsuiker, kaneel en zout

Keuken:
Europees
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Irene van Blommestein - Toetjes & desserts

Diner / nagerecht uit Toetjes & desserts:

IJs met vruchten

Ingrediënten:
frambozen, kletskoppen, poedersuiker, slagroom, suiker, vanille-roomijs en verse munt

Keuken:
Europees
Soort:
fruit / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Irene van Blommestein - Toetjes & desserts

Diner / nagerecht uit Toetjes & desserts:

Broodpudding met abrikozen, krenten en rozijnen

Ingrediënten:
boter, citroenrasp, donkerbruine basterdsuiker, ei, gedroogde abrikozen, koekkruiden, krenten, melk, nootmuskaat, oud brood, rozijnen en slagroom

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / brood en broodgerecht
Toon alle 80 recepten in dit boek