Irene van Blommestein, A. van Eijndhoven en J. van Mil - Toetjes & desserts

Toetjes & desserts

Een boek van Irene van Blommestein, A. van Eijndhoven en J. van Mil

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Toetjes & desserts, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Dit boek bevat o.a. de volgende recepten

Deze editie van dit kookboek hebben we niet bekeken, maar er is wel een (volgens ons) bijna gelijke uitgave geindexeerd. Mogelijk wijken de paginanummers hierdoor iets af. Teveel naar jouw mening? Laat het ons weten.

Een recept uit Irene van Blommestein - Toetjes & desserts

Diner / nagerecht uit Toetjes & desserts:

Notenparfait

Ingrediënten:
amandellikeur, blanke hazelnoten, chocoladesaus, eidooier, slagroom, suiker en vanillesaus

Keuken:
Europees
Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Irene van Blommestein - Toetjes & desserts

Diner / nagerecht uit Toetjes & desserts:

Vruchten met umer

Ingrediënten:
aardbei, bessen, bourbonvanillesuiker, bramen, framboos, kaneelbeschuitjes, suiker, umer, verse munt en zacht fruit

Keuken:
Europees
Soort:
fruit / zuivel
Een recept uit Irene van Blommestein - Toetjes & desserts

Diner / nagerecht uit Toetjes & desserts:

Chocolade-sinaasappeltrifle

Ingrediënten:
cakerol, chocoladevla, hagelslag, koffielikeur, sinaasappel, slagroom en vanillesuiker

Keuken:
Brits
Soort:
schuim/mousse/gelei / fruit / koek en gebak / zuivel
Een recept uit Irene van Blommestein - Toetjes & desserts

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Toetjes & desserts:

Kaneel-notencake

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, ei, kaneel, pecannoot, suiker, vanille-essence, vanille-ijs, walnoten, zout en zure room

Keuken:
Europees
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Irene van Blommestein - Toetjes & desserts

Diner / nagerecht uit Toetjes & desserts:

Appelflapjes met rozebottelsaus

Ingrediënten:
amandelspijs, appel, citroensap, diepvriesbladerdeeg, koffieroom, rozenbottelsiroop, rozijnen en vanillevla

Keuken:
Hollands
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Irene van Blommestein - Toetjes & desserts

Diner / nagerecht uit Toetjes & desserts:

Warme appelcompote-cake

Ingrediënten:
bloem, citroenrasp, citroensap, ei, fijne tafelsuiker, kaneel, maïzena, moesappel, poedersuiker en zelfrijzend bakmeel

Keuken:
Hollands
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / fruit / koek en gebak
Een recept uit Irene van Blommestein - Toetjes & desserts 1 notitie

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Toetjes & desserts:

Abrikozenstrudeltjes met dadels en walnoten

Ingrediënten:
boter, citroenrasp, citroensap, dadels, fillobladerdeeg, gedroogde abrikozen, poedersuiker, rozijnen, slagroom, suiker en walnoten

Keuken:
Europees / Mediterraans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Irene van Blommestein - Toetjes & desserts

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Toetjes & desserts:

Chocolade-amandeltaart

Ingrediënten:
amandelessence, blanke amandelen, bloem, boter, ei, koffielikeur, pure chocolade, rum, slagroom, suiker en zout

Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Irene van Blommestein - Toetjes & desserts

Diner / nagerecht uit Toetjes & desserts:

Gegratineerde rabarber

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, droge witte wijn, kaneel, rabarber, suiker, vanilleijs, water en zure room

Keuken:
Europees
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Irene van Blommestein - Toetjes & desserts

Diner / nagerecht uit Toetjes & desserts:

Ananaspudding

Ingrediënten:
ananassap, ananas uit blik, bladgelatine, pudding, slagroom, suiker, vanillesuiker en vanillevla

Keuken:
Europees
Soort:
schuim/mousse/gelei