Halászlé vegyes halból - Vissoep van verschillende soorten vis

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 103 in Culinaria Hongaarse specialiteiten .

Keuken:
Hongaars
Gang:
voorgerecht / hoofdgerecht
Soort:
soep/bouillon

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Vis- en uienragoût - pochouse

Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Oosterse karper - carpa all'orientale

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Vissoep van de stropers aan de oevers van de Saone

Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Sateni - Georgische vis met walnotensaus

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken