Bailicum-olijfolie-emulsie

Zoek naar bailicum-olijfolie-emulsie in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met bailicum-olijfolie-emulsie in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste bailicum-olijfolie-emulsie recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient bailicum-olijfolie-emulsie:

Een recept uit Dieter Müller - Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd

Diner / hoofdgerecht uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:

Seezungenroulade mit Lachs im Strudelteig auf orientalischem couscous mit Basilikum-Olivenöl-Emulsion / Zeetongroulade met zalm in strudeldeeg op orientaalse couscous met basilicum-olijfolie-emulsie

Ingrediënten:
bailicum-olijfolie-emulsie, basilicum, boter, cocktailtomaten, eiwit, filodeegvellen, orientaalse couscous, saffraanpoeder, strudeldeeg, visfarce, witte peper, zalmfilet, zeetongfilets en zout

Keuken:
Duits
Soort:
couscous / vis
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Sicily

Bijgerecht uit Made in Sicily :

Insalata di Natale - Kerstsalade

Ingrediënten:
bleekselderij, citroensap, gezouten kappertjes, granaatappelpitten, groene olijven, krulandijvie, olijfolie, pijnboompitten, sinaasappel, venkel, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Diner / hoofdgerecht uit Modernist Cuisine [5]:

Russian Pelmeni: Buckweath Pelmeni with Beet-juice fed Oysters, Heather-Smoked Sturgeon, Baby Golden Beets, Borscht Broth, Salted Cucumber, Heather-Smoked SturgeonRilletes, Oyster Butter Emulsion, Poached Oysters and Mayonaise

Ingrediënten:
bietenbladeren, borschtbouillon, boekweitdeeg, geklaarde bruine boter, gele biet, oester, gezouten komkommer, mayonaise, oester en boter emulsie, russische pelmeni, gezouten komkommer, steur gerookt met heidebloemen, steur-rilletes gerookt met heidebloemen en zwart maanzaad

Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Lisa Q. Fetterman - Sous-vide thuis

Recept uit Sous-vide thuis:

Couscoussalade

Ingrediënten:
amandelen, bladselderij, citroensap, couscous, krenten, olijfolie, sinaasappel, venkel en venkelloof

Keuken:
Turks
Soort:
salade / sous-vide
Een recept uit Anne Cazor en Julien Attard - De Topchefs van de Moleculaire keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Topchefs van de Moleculaire keuken:

Tong met mediterrane smaken

Ingrediënten:
brembloemen, emulsie van bergamot, emulsie van groene olijven, emulsie van pijnboompitten, emulsie van sinaasappel, emulsie van venkel, gekonfijte sinaasappelschil, oliekaramel, pijnboompitten, tong en venkelbloemen

Soort:
vis
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Bucatini met venkel

Ingrediënten:
bucatini, olijfolie, pijnboompitten, rozijnen, saffraan, ui en venkel

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Venkel & venkel

Ingrediënten:
groentebouillon, maïskiemolie, sinaasappel, sinaasappelsap, venkelknol en wittewijnazijn

Soort:
carpaccio/tartaar / groente / mosterd